Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

veliki sam kompleksash. shta cu.  0202_238

drugi gledao.podavno

a shto se hrista tiche samo Martinov i Gibsonov film gledam .

Gibsonov nije dobar jere j bacen prevelik akcent na sate mucenja, dok nista na ucenje ii vaskrsenje.Inace , cuo sam da je glavnog glumca prilikom snimanja Gibsonovog filma 3 x zdrmao grom.Sto se tice kompleksa, postujem tvoju iskrenost.Za sve je Bog ostavio leka, pa i za to 0110_hahaha
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

bog ne lechi jer ne postoji.

lechi terapeut, neshto mu ne ide, ali pokushavam. ne odustajem.

Nishat ne komentarishesh za Martinov?

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nothing But the Truth (2008)

http://www.imdb.com/title/tt1073241/

Прича о новинарки која стицајем околности сазнаје врло битне, поверљиве информације из најближег окружења САД и то објављује у познатим дневним новинама. Наилази на `систем` који је гази тражећи од ње извор који она, опет, не жели ни по коју цену да изнесе у јавност. Завршава у затвору, али остаје непоколебива. Прича која има шири контекст јер на филмском платну описује све већу моћ америчке бирократије са врха и потенцијална трвења исте са новинарством сутрашњице...

Постављена слика

Nothing but the Truth - Trailer 1 (HD) (Official Trailer)

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo:-Thieves-Posters.jpg' alt='Постављена слика' class='bbc_img' />

kradljivci bicikla...priča o italiji nakon 2. svetskog rata....antonio riči jedva nalazi posao da lepi postere po ulici ali pod uslovom da ima bicikl...nema bicikla,nema poslaon nalazi bajs-zato žena založi njihove čaršafe da bi kupili bajs.... ali mu ga ubrzo kradu dok lepi poster i on odlazi kod neke gatare koja mu kaže-naći ćeš bicikl brzo ili ga nećeš naći uopšte.....ostalo je istorija....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Lice s ožiljkom (eng. Scarface) je američki film iz 1983. kojeg je režirao Brian de Palma, dok je priču napisao Oliver Stone. Film prati uspon i pad gangstera Tonyja Montane koji kao siromašni kubanski imigrant dolazi u Floridu i počinje graditi kriminalnu karijeru polako preuzimajući lokalnu trgovinu drogom. Kao inspiracija poslužio je istoimeni film iz 1932. baziran na životu Ala Caponea, zloglasnog američkog gangstera koji je imao nadimak Scarface.

Film je stekao veliku popularnost i postao elementom pop kulture. Njegovi dijelovi često se parodiraju i spominju u drugim filmovima, serijama i pjesmama; posebno je popularan među pripadnicima gangsta rap supkulture. Serija videoigara Grand Theft Auto također je inspirirana filmom i sadrži brojne reference na lik Tonyja. Godine 2006. izašla je videoigra Scarface: The World is Yours.

Подели на овим сајтовима

Miris Žene (eng. Scent of a Woman) je film Martina Bresta iz 1992. s Alom Pacinom i Chrisom O'Donnellom u glavnim ulogama. Govori o studentu koji postaje pomoćnik razdražljvom i slijepom umirovljenom vojnom časniku. To je remake filma Dina Risija iz 1974., Profumo di Donna, u kojem je Vittorio Gassman odigrao jednu od svojih najpoznatijih uloga.

Al Pacino je osvojio Oscara za najboljeg glavnog glumca, a film je nominiran za najbolji film, režiju i adaptirani scenarij.

Al Pacino - Scent of a Woman

eh,stari...

Подели на овим сајтовима

??????, ????? ?? ?????   :drugarstvo:

0202_238

?uo sam da je pa?ino pre 20 i više godina snimio neki film koji do sada nije prikazan a trebalo bi ubrzo-ako ve? nije....znaš li nešto o tome.... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' />

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...