Гости Guest Alefshin Написано Јул 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 22, 2009 Charlie Wilson's War (2007) http://uk.imdb.com/title/tt0472062/ О тексашком конгресмену Чарлију Вилсону и његовој ( огромној) улози везаној за рат у Авганистану са Совјетима. Колико је аутентичан и базиран на истинитим догађајима нека процењују компетентни, али генерално мислим да вреди погледати овај филм. Charlie Wilson's War Movie Trailer in 1080p High Defination Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 23, 2009 The Other Boleyn Girl (2008) http://www.imdb.com/title/tt0467200/ Узбудљив филм заснован на истинитим догађајима, тј. на историји Британије у 16.веку, а прати амбициозног племића сир Томаса Болена који подмеће краљу Хенрију 8 своје 2 ћерке за љубавнице. Једна од њих, Ана( Натали Портман) је касније узбуркала Енглеску и поделила је у 2 табора. Поучан филм који на аутентичан начин говори о томе где је крај људске похлепе и болесне амбиције. The Other Boleyn Girl (official trailer) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 23, 2009 Das Leben der Anderen(2006) http://www.imdb.com/title/tt0405094/ Тајна полиција некадашње ДДР прислушкује познатог, али за систем сумњивог писца. Време комунистичке владавине у некадашњој Источној Немачкој одлично описано. Вреди погледати овај филм. Das Leben der Anderen (Deutschland 2005/2006) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Jedna od upechatljivij scena je bila pricha o Isusu i da li se on zrtvovao svesno ( za ljudske dushe) ili je to bio njegov hir da ode shto pre sa pakla na zemlji... Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 Ух Винс, погоди ме у срце баш. То ми је поред Кума, омиљени филм. Рубљов, човече. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 24, 2009 Пријави Подели Написано Јул 24, 2009 taj Isti Hristos je rekao da je na zemlji raj tj. medju nama tako da tvoja konstatacija ,vins,ima staklene nogice.... 0442_feel 319.gif 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 25, 2009 Пријави Подели Написано Јул 25, 2009 taj Isti Hristos je rekao da je na zemlji raj tj. medju nama tako da tvoja konstatacija ,vins,ima staklene nogice.... 8084.gif 319.gif 319.gif nisu svi isti kao i ti i ne gledaju na obichnog chovek choveka kao da je bozansko bice vec kao sebi ravnim.. Bolje bi ti bilo da odgledash film nego shto pokushavash da mi upadash sa "ne zgodnim uskochicama" koje nisu na mestu... Znam za kuma Deda,eto da se josh kod nekog pogodimo filma :smiley: Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 26, 2009 Пријави Подели Написано Јул 26, 2009 film sam gledao vise puta u toku zadnjih 5-6 godina.....kao drugo,rekoh ti da se pridevi sa "ne" na početku pišu spojeno...znači,nezgodne uskočice....ovo čisto kao savet ne kao kritika... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 28, 2009 Boot Camp (2007) http://www.imdb.com/title/tt0870204/ Овај филм није толико интересентан због неког свог претераног квалитета, већ зато што је заснован на истинитим догађајима. Наиме, родитељи из САД су слали своју децу коју су сматрали необузданом у удаљени камп на острву( кажу да је негде код Јамајке, у филму је реч о близини Фиџија) где су били подвргнути психолошкој и осталој тортури у циљу `опамећивања`. Са острва нису могли да беже јер је около море било пуно ајкула, а требало је ту да проведу око годину дана да би се `опамећени` вратили нормалном животу. Кампом је руководио човек који је осмислио методологију рада са тим необузданимк младим људима, а затворен је због претеривања у тортури које је довело до смртних случајева. Цео случај је заташкан-и ја сам први пут чуо за ово гледајући поменути филм. Невероватно, али изгледа истинито! Boot Camp (2007) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 29, 2009 4 luni, 3 saptamâni si 2 zile (2007) http://www.imdb.com/title/tt1032846/ Немамо баш често прилике да гледамо румунске филмове, али овај дефинитивно треба погледати. Млада студенткиња се одлучује на илегални абортус, а у томе јој помаже цимерка из дома иако је казна 80-тих година у Румунији за ово била од 5 до 10 год.. Фетус из филма: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 Balkanski spijun - Ilija i Djuro krecu u akciju laky je malo nervozan večeras 0203_cool Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 ma gde je vinston? 0203_cool klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 ne može da nas preobrati ap odustao 0203_cool vidim da je aktivan an fejsu Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 8, 2009 21 (2008) http://www.imdb.com/title/tt0478087/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 9, 2009 Пријави Подели Написано Август 9, 2009 Jedna od upechatljivij scena je bila pricha o Isusu i da li se on zrtvovao svesno ( za ljudske dushe) ili je to bio njegov hir da ode shto pre sa pakla na zemlji... ne nadjoh link da skinem film... smrccc Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука