Гости Guest Alefshin Написано Јул 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Опет ме ти убијаш у појам Винстоне 1204_drink...Наравно, поштујем мишљење старог филмског лисца... Resurrecting the Champ (2007) http://www.imdb.com/title/tt0416185/ Симпатичан филм базиран на истинитом догађају. Новинар у професионалној кризи среће бескућника који тврди да је некад био познат боксер, трећи у свету и, наравно, реши да направи хит причу о њему. Семјуел Џексон у улози бившег шампиона изванредан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Alefshin рече: ???? ?? ?? ?????? ? ????? ???????? :cheesy2:...???????, ???????? ??????? ?????? ???????? ?????... Iznosim svoja zapazanja. 8084.gif Jer posle tone filmova koje sam odgledao, a gledam filmove otkad znam za sebe mogu sebi da priushtim da napravim razliku izmedju kvaliteta i neuspelog pokushaja Ipak rekoh mislim na prethodnoj strani, ja filmove gledam malo drugachije od obichnog ljubitelja Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Ма ако, само ти дај своје осврте, шалим се мало ја. Ја сам типичан `обичан љубитељ`, али увек волим да чујем мишљење бољег од мене у било којој области. Notes on a Scandal (2006) http://www.imdb.com/title/tt0465551/ Помало `опскурно`, али дефинитивно изузетно остварење које прати одлична глума Judi Dench и познате Cate Blanchett. Номинација за 4 оскара и силне награде потпуно заслужене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2009 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 13, 2009 Пријави Подели Написано Јул 13, 2009 Alefshin рече: 0104_cheesy moj OMILJENI AGLUMAC U AKCIJI Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јул 13, 2009 Пријави Подели Написано Јул 13, 2009 фантастичан филм.... а тек глумци... 0205_whistling Revolutionary Road trailer Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 14, 2009 Пријави Подели Написано Јул 14, 2009 Predivno, emotivno, veoma tuzno ostvarenje. Verujem da je knjiga josh bolja!!! Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2009 Пријави Подели Написано Јул 14, 2009 Metropolis by Fritz Lang kultno delo frica langa....jednostavno obavezno.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 15, 2009 Пријави Подели Написано Јул 15, 2009 Predivan film mocart prava umetnost Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2009 Пријави Подели Написано Јул 15, 2009 jesi gledao ovo,vinstone? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 15, 2009 Пријави Подели Написано Јул 15, 2009 nisam josh stigao.Juraj cheka svoj red mocart Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Reservation Road (2007) http://www.imdb.com/title/tt0831884/ Мучан, али и филм вредан гледања. Joaquin Phoenix у улози унесрећеног оца одличан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Макс Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Под обавезно,један од најбољих свестских редитеља,ауторског филма, АКИ КАУРИСМАКИ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Awake (2007) http://www.imdb.com/title/tt0211933/ Солидан филм који почиње тужном статистиком налик следећој `Every year, one in 700 people wake up during surgery. ` која се помиње у горњем линку. Дакле, 1 од 700 оперисаних под тоталном анестезијом се у току године, по статистикама, буди у току операције(!) и филм описује управо један такав случај, а оперише се ништа друго него само срце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 ???? рече: ?????? ????????? ????, ?????? ???????????,? ??????,??????? ????,???????? ???????... "?????" ???????? ??, ??????? ???????? ????, ???????? ???? ????? ???????? ???????? ?????. ?????? ?? ???? ?????? ???? ????? ??????? ?????????? ?????? ?? ???????? ????????????? ???????? ????? ??. ??????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука