Зорица екс Милева Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Народе, знате већ да ми је мачка згазило ауто. Елем, тата ми донио другог који је апсолутно исти физички (наравно ако занемаримо чињеницу да му је задња нога мало више бијела), а и неке карактерне особине се поклапају. Неко вријеме ми је било туга погледати у њега, јер ме је тако подсјећао на трагедију, али сада стварно уживам у свом новом мачку и баш се радујем што га имам Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Цитат Pustite kretene... Tom and Jerry - Tom and Chérie е ово је било право освежење :-))) mense0198626478946378946 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Баш ми је драго, Милева! Како се зова мацан? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Ја бих усвојио једну цица-мацу... dada "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 хехехех па где си бре, Максе :-))) Где је "твој број"? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 It's funny 'cos it's true 0110_hahaha . The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 ооооооо како ова Лепојка или Лепотан лепо музицира хехехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Цитат Ја бих усвојио једну цица-мацу... 4chsmu1 Ovakvu? slava3 I tata bi sine... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Јутрос сам у дворишту пронашао промрзло маче које је изгледа напустила мајка. Било ми га жао оставити на хладноћи и пошто сам кренуо на посао поведем га са собом у ауту. Сад је на паркингу у ауту, реко нека му макар буде топлије...Не знам после шта да радим, јер нема азил за животиње у граду, немам времена да га храним, а сурово би било да га бацим у реку.... 319.gif. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Није то ништа. Сда иде сезона слава. Какво ће тек злостављање прасића а и јагањаца бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Цитат Цитат Јутрос сам у дворишту пронашао промрзло маче које је изгледа напустила мајка. Било ми га жао оставити на хладноћи и пошто сам кренуо на посао поведем га са собом у ауту. Сад је на паркингу у ауту, реко нека му макар буде топлије...Не знам после шта да радим, јер нема азил за животиње у граду, немам времена да га храним, а сурово би било да га бацим у реку.... . Ja kad sam bio dobio svog mačka na -klapklap uopšte nisam bio oduševljen. Da su me prvo pitali, odgovorio bih: -hvala vam, ali ne, ne treba mi mačka. Onda sam sebi rekao da je Bog hteo da se brinem za jednu životinju, i tako je počelo.. Tako i ti. Mački ne treba mnogo, a šta je za mačiće najbolje za hranu kazaće ti sestre ovde.. Da je mačkama potrebna neka specijalna hrana, nijedna mačka ne bi preživela, zar ne... Pogledaj ovako: nekad i dete uleti u kuću i mi nismo spremni. Imaš priliku da se vežbaš. :bla: Није то тако једноставно. Треба имати времена хранити мачку, и имати где да је држиш. Треба имати добро расположење у кући евентуално, ако би је у кући држао. Хранити је лако, тј пронаћи која храна треба мачету. Расположење за мачке није баш добро. Мој отац не воли животиње, а мајка ми је болесна и била би осетљива на неку обавезу да се и она прихвати мало да је храни, када сам ја одсутан. Постоји опција о којој размишљам, а то је да га оставим код тетка, који иначе дуго година има већ мачке, и одгајао је свакакве и које су му долазиле у двориште, и које су мациле његове мачке. Па кад мало одрасте, онда га однети негде да се сам брине...Али мачка се увек враћа оно беше. :cheesy2: Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Цитат Цитат Цитат Јутрос сам у дворишту пронашао промрзло маче које је изгледа напустила мајка. Било ми га жао оставити на хладноћи и пошто сам кренуо на посао поведем га са собом у ауту. Сад је на паркингу у ауту, реко нека му макар буде топлије...Не знам после шта да радим, јер нема азил за животиње у граду, немам времена да га храним, а сурово би било да га бацим у реку.... . Ja kad sam bio dobio svog mačka na -klapklap uopšte nisam bio oduševljen. Da su me prvo pitali, odgovorio bih: -hvala vam, ali ne, ne treba mi mačka. Onda sam sebi rekao da je Bog hteo da se brinem za jednu životinju, i tako je počelo.. Tako i ti. Mački ne treba mnogo, a šta je za mačiće najbolje za hranu kazaće ti sestre ovde.. Da je mačkama potrebna neka specijalna hrana, nijedna mačka ne bi preživela, zar ne... Pogledaj ovako: nekad i dete uleti u kuću i mi nismo spremni. Imaš priliku da se vežbaš. :bla: Није то тако једноставно. Треба имати времена хранити мачку, и имати где да је држиш. Треба имати добро расположење у кући евентуално, ако би је у кући држао. Хранити је лако, тј пронаћи која храна треба мачету. Расположење за мачке није баш добро. Мој отац не воли животиње, а мајка ми је болесна и била би осетљива на неку обавезу да се и она прихвати мало да је храни, када сам ја одсутан. Постоји опција о којој размишљам, а то је да га оставим код тетка, који иначе дуго година има већ мачке, и одгајао је свакакве и које су му долазиле у двориште, и које су мациле његове мачке. Па кад мало одрасте, онда га однети негде да се сам брине...Али мачка се увек враћа оно беше. :cheesy2: hraniti ih nije teško, da, ako si u stanu, možeš nabaviti veću posudu od plastike sa pijeskom, gdje idu na nuždu i to se povremeno očisti. ako ti majka nije u mogućnosti da ga hrani kada si odsutan, a voliš mačke, možeš ga, u odsustvu odnijeti tetku. Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 isus-sinai "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Obi kakvo mače isus-sinai aman 0203_cool preslatko, pravo čupavo smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Ово је мој мачак,његова мајка је тако једног дана дошла код нас...и остала... facenew2222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука