Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Савршено... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 link=topic=5740.msg356488#msg356488 date=1296938903] мајкл bendoff greengrin winter Ох, извини 0442_feel 319.gif 0304_smile4 0304_smile4 bendoff bendoff klapklap klapklap klapklap :cheesy2: 1405_love Јел добро овако ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 greengrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 i u HD greengrin greengrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 greengrin ( greengrin 0304_smile4 мајкл) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 facenew22222222 за Моцолинија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Smrti ne budi ponosna - Pouke.org Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Најјаче ми је ово са Владиком Николајем и словенима 0102_laugh :cheesy: smej.gif. prstgore Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 O čestom pričešćivanju - Pouke.org Veliko hvala Medi Brutalnom 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 ovo je fenomenalno.... POUKE.ORG - razbijamo tabue postavi ga i ovde https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11230.msg359248.html#msg359248 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Поставила .please. dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 сестро, ја пред тобом могу само велико метаније да направим eheeeej 0304_smile4 0304_smile4 algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Ma šta reče ekstra leteti crvenilo kakve metanije, preda mnom da radiš moj brate moj :huh:. winter Mislim da će možda ljude ovaj klip pokrenuti da pročitaju knjigu, pa ako jedan tako uradi to je već uspjeh. Slava Bogu. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука