Зорица екс Милева Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Чујеш брате хришћанине - Поуке.орг ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Чујеш брате хришћанине - Поуке.орг greengrin greengrin klapklap klapklap klapklap Други по реду постер је најјачи!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 одлично... greengrin greengrin стварно супер... имам само једну молбу- могу ли ја да изаберем музику за следећи клип klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Дајем 10 за последњи постер! А ови са потписаним поукама су сјајни за увод у клипове - хвала брате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Чујеш брате хришћанине - Поуке.орг ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 одлично... klapklap klapklap klapklap стварно супер... имам само једну молбу- могу ли ја да изаберем музику за следећи клип 4chsmu1 hfvguio Može, blessyou pucaj, pošalji mi link na pp i postaviću, neka bude iznenađenje za sve. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 poslao 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha blessyou klapklap klapklap klapklap hfvguio 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Чујеш брате хришћанине - Поуке.орг ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. 0110_hahaha blessyou klapklap klapklap klapklap hfvguio 4chsmu1 0110_hahaha hfvguio klapklap СВАКА ЧАСТ !!!!!!! 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 blessyou klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. :cheesy2: bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 :cheesy2: hvala :cheesy2: :cheesy2: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Together in electric dreams Мом драгом брату Моцарту bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Mileva Kusturica 1317_womens .... bighugbighug 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 bighugbighug što su svatki, sjajno Jakove...uostalom kao i uvijek. Moraću da se okušam i ja Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука