Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Баш је лепо, мислим да можеш да убациш кош материјала, има га, Богу хвала. algabacaju bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee Cvele 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Imam jednu kritiku ..... Štancaj ih više odlični su 0110_hahaha :P 0110_hahaha :P ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 http://www.coolgenerators.com/smiley.php?t=pouke.org+-+jer+Bog+nije+mumija&s=dry&fc=330033&ssh=&f=Arial%20Black.ttf&shc=&sc=FFFFFF Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Imam jednu kritiku ..... Štancaj ih više odlični su bliss jeeee 319.gif bliss jeeee :bla: 4chsmu1 ...... Svaki dan po jedan - da se ne zasiti društvo bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 i ja sam komentirao na tube-u....ali još jednom bliss jeeee bliss jeeee :bla: bliss jeeee mileva za kusturicu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Пут Христу - Поуке.орг Ево ја помијешах овдје свега и свачега - очекујем критике и савјете. bliss jeeee За мене је ово јако пријатно изненађење!Молим те само настави овако сјајно! :bla: bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ма људи нити сам ја пјевала, нити радила фотографије, залуге се Божије, Моцијеве, Јаковљеве, и ових дивних дама које пјевају - е мој Моци, далеко сам ја од Кусте, у сваком случају хвала свима за подршку, то ми даје елана да са још више жара радим на овоме. 8086.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ма људи нити сам ја пјевала, нити радила фотографије, залуге се Божије, Моцијеве, Јаковљеве, и ових дивних дама које пјевају - е мој Моци, далеко сам ја од Кусте, у сваком случају хвала свима за подршку, то ми даје елана да са још више жара радим на овоме. 8086.gif Znam Mocija i Jakova, ali ko je Bož? :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Hehe, i ja sam te komentarisala. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ма људи нити сам ја пјевала, нити радила фотографије, залуге се Божије, Моцијеве, Јаковљеве, и ових дивних дама које пјевају - е мој Моци, далеко сам ја од Кусте, у сваком случају хвала свима за подршку, то ми даје елана да са још више жара радим на овоме. smej.gif Znam Mocija i Jakova, ali ko je Bož? smej.gif smej.gif Nico hvala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Inspirisano večerašnjim predavanjem o.Agapija .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Дајем 10 за последњи постер! А ови са потписаним поукама су сјајни за увод у клипове - хвала брате. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука