Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Баш је лепо, мислим да можеш да убациш кош материјала, има га, Богу хвала. algabacaju

bighugbighug bliss jeeee bliss jeeee

Cvele  :drugarstvo: 1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Imam jednu kritiku .....

Štancaj ih više odlični su  bliss jeeee 319.gif bliss jeeee :bla: 4chsmu1 ......

Svaki dan po jedan - da se ne zasiti društvo  bliss jeeee

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Пут Христу - Поуке.орг

Ево ја помијешах овдје свега и свачега - очекујем критике и савјете.  bliss jeeee

За  мене  је  ово  јако  пријатно  изненађење!Молим  те  само  настави  овако  сјајно!

:bla: bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Ма људи нити сам ја пјевала, нити радила фотографије, залуге се Божије, Моцијеве, Јаковљеве, и ових дивних дама које пјевају - е мој Моци, далеко сам ја од Кусте, у сваком случају хвала свима за подршку, то ми даје елана да са још више жара радим на овоме.  8086.gif

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ма људи нити сам ја пјевала, нити радила фотографије, залуге се Божије, Моцијеве, Јаковљеве, и ових дивних дама које пјевају - е мој Моци, далеко сам ја од Кусте, у сваком случају хвала свима за подршку, то ми даје елана да са још више жара радим на овоме.  8086.gif

Znam Mocija i Jakova, ali ko je Bož?  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ма људи нити сам ја пјевала, нити радила фотографије, залуге се Божије, Моцијеве, Јаковљеве, и ових дивних дама које пјевају - е мој Моци, далеко сам ја од Кусте, у сваком случају хвала свима за подршку, то ми даје елана да са још више жара радим на овоме.  smej.gif

Znam Mocija i Jakova, ali ko je Bož?  smej.gif

smej.gif

Nico  hvala

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Дајем 10 за последњи постер! А ови са потписаним поукама су сјајни за увод у клипове - хвала брате.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...