Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чујеш брате хришћанине - Поуке.орг

ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. ;)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

одлично...  ;) greengrin greengrin

стварно супер...  имам само једну молбу- могу ли ја да изаберем музику за следећи клип  klapklap

klapklap

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. greengrin

;) greengrin
Подели на овим сајтовима

одлично...  klapklap klapklap klapklap

стварно супер...  имам само једну молбу- могу ли ја да изаберем музику за следећи клип  4chsmu1

hfvguio

Može, blessyou pucaj, pošalji mi link na pp i postaviću, neka bude iznenađenje za sve.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. 0110_hahaha

blessyou klapklap klapklap klapklap hfvguio 4chsmu1  0110_hahaha hfvguio klapklap

СВАКА ЧАСТ !!!!!!!  0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

blessyou klapklap

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

ево нови клип, мало сам убрзала смјењивање слика на савјет сестре секастарче, надам се да је сада боље. Уживајте. :cheesy2:

:)

bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />

:cheesy2:

:cheesy2:

apel.png

Подели на овим сајтовима

:cheesy2: hvala :cheesy2: :cheesy2:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Together in electric dreams

Мом драгом брату Моцарту bighugbighug

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

bighugbighug što su svatki, sjajno Jakove...uostalom kao i uvijek. Moraću da se okušam i ja :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...