Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Najomiljeniji sabrat! мирођија, Phoebe, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Trifke, brate, praštaj ali ne razumijem te uopšte. Shvatam da ne želiš (ne možeš, ne smiješ...nebitno) da kažeš u kom si manastiru i to mi je ok, ali da kačiš slika i zabranjuješ (moliš, zahtijevaš...nebitno) ljudima koji prepoznaju manastir da govore koji je, to ne kontam nikako!? U čemu je sada fazon da neki forumaš zna koji je manastir u pitanju a neki ne zna? Kao ja biih sada, da znam koji je manastir došao tamo da tražim Trifke(t)a, a onaj ko već zna to neće uraditi ili ...? Zar onda nije poštenije ne postavljati slike uopšte? Praštaj, ne moraš odgovoriti. Ђорђе96, Чунга Лунга, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 @Trifke , је ли оно сијамац што лешкари, најомиљнији сабрат? Баш је леп. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Divne slicice a posebno pufnasta bratija ? Trifke је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 пре 21 минута, Goku рече Trifke, brate, praštaj ali ne razumijem te uopšte. Shvatam da ne želiš (ne možeš, ne smiješ...nebitno) da kažeš u kom si manastiru i to mi je ok, ali da kačiš slika i zabranjuješ (moliš, zahtijevaš...nebitno) ljudima koji prepoznaju manastir da govore koji je, to ne kontam nikako!? U čemu je sada fazon da neki forumaš zna koji je manastir u pitanju a neki ne zna? Kao ja biih sada, da znam koji je manastir došao tamo da tražim Trifke(t)a, a onaj ko već zna to neće uraditi ili ...? Zar onda nije poštenije ne postavljati slike uopšte? Praštaj, ne moraš odgovoriti. Zamolio sam da ne govore. Nije problem da dodjes i da me trazis. Jednostavno ko zna zna a ko nezna nezna. Ko zeli kontak samnom moze to ostvariti ovde na forumu. Ono sto ti mislis da je posteno mozda ja ne mislim tako. Oprosti i ti meni! Goku and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 пре 2 минута, мирођија рече @Trifke , је ли оно сијамац што лешкари, најомиљнији сабрат? Баш је леп. Da bas on je naomiljenijji i mogu ti reci da nije niodkakvog plemenitog roda nego mu i majka i otac obicne macketine. Imas i sliku on i braca i vidis da su mu braca normalne macke. Izmetnuo se! мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Šta li si Trifke tolko zgrešio pa kriješ lokaciju? U svakom slučaju poštujem,tvoja stvar ako ne želiš da otkrivaš. Trifke and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Šta li si Trifke tolko zgrešio pa kriješ lokaciju? U svakom slučaju poštujem,tvoja stvar ako ne želiš da otkrivaš. Znas ono: takva mi narav... Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 пре 7 минута, Trifke рече Da bas on je naomiljenijji i mogu ti reci da nije niodkakvog plemenitog roda nego mu i majka i otac obicne macketine. Imas i sliku on i braca i vidis da su mu braca normalne macke. Izmetnuo se! U tome i jeste lepota mešanaca što se nikad ne zna kakvi će biti, dok su rasni stereotip i baš bezveze. Super su ti mačketine, neka su žive i zdrave ! <3 Sve su lepe, ima ružnih ljudi, životinja jok. Данче*, Trifke and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 пре 16 минута, Кратос рече Šta li si Trifke tolko zgrešio pa kriješ lokaciju? Kako što? Čitaš li ti njega uopšte? Srce, srećo, radosti. sanjao sam potpis tvoj na internetima Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Svojevremeno su me zvali otac Makarije! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Jedna od kelija! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Вукашин Ковачевић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Svetlana Pecin-Saraguda, Биљана 1234, pahulja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука