Jump to content

Шта не волите?...(само за духовите ма колико недуховито звучало)...

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 4. 2. 2014. at 18:11, Jелена* рече

Не волем... :whackado:

Ово само кад ме ухвати намћор фаза :D

mene drma ceo dan zbog rezultata koje cekam...

Подели на овим сајтовима

Ne volim:

-drskost i netoleranciju,bezobrazluk,aroganciju,nafuranost,

-lažna prijateljstva,koristoljubivost

-ono kad upoznaješ nekog ,pa te sagovornik kao fol pita nešto , a u ustvari ga interesuje ,ko si, šta si, čime ti se bave roditelji....

-kada se neko pravi da voli životinje - sve u fazonu kako su slatki, a zapravo ne misli tako

-kada neko dodje u goste pa mi kaže da sam porasla, a ja već godinama ne postoji teorijska šansa za tako nešto

-kad se ugojim, a neko mi kaže da sam se ostvežila i da fino izgledam  

-kad me neko prekida dok nešto radim, kad neko nema osećaj da mi smeta, kad neko želi da ostavim svoje aktivnosti i posvetim se samo rešavanju njegovih problema

-kad moram da idem na neku proslavu a ja  nemam šta da obučem :Viannen_loungelizard:

-ne volim frizerske salone i da objašnjavam kako da me ošišaju...

-ne volim da poziram za fotografisanje

-ne volim da pravim društvo nekome ko puši cigaru, pa me ta osoba intenzivno posmatra dok uvlači dim ,a potom posmatra kroz isti....

-nervira me što nekim ljudima smeta kako se ja smejem.

-nervira me kad me neko pita šta je smešno :nene:

-boli me glava od jedne osobe koja stalno ogovara i ne volim da je slušam.A uvek je tu.I ne misli nikud da ode  . :bu: 

.P.s.Nastaviće se.

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

laskanje najviše mrzim od svega....

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

On 13. 2. 2014. at 20:36, Volim_Sina_Bozjeg рече

Mene zaobilazi ono što ne volim!! Help!

sretan si... :aplauz:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra.
Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro, kad iznenada moram da otputujem negde gde ne volim.
Ne volim ravničarska sela, ne volim kad na svadbi neko zaposednu pevača i mikrofon i tupi do zore.
Ne volim škembiće, krvavice, crevca. 
Ne volim da gledam klanje životinja ili bilo kakvo mučenje istih.
I ne volim dosadne ljude i kad ne mogu da im suptilno objasnim da me dave pa moram da budem gruba. Ne volim kad sam i sama nekom dosadna.

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

On 20. 1. 2015. at 22:23, Samo Ana рече
Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra. Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro

facenew22222222 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 20. 1. 2015. at 22:23, Samo Ana рече
Ne volim kad mi neko nešto nameće, kad traže od mene da se ulizujem, kad me pogrešno shvate pa moram da objašnjavam od jutra do sutra. Ne volim kad mi nešto prećutkuju jer misle da je to za moje dobro, kad iznenada moram da otputujem negde gde ne volim. Ne volim ravničarska sela, ne volim kad na svadbi neko zaposednu pevača i mikrofon i tupi do zore. Ne volim škembiće, krvavice, crevca. Ne volim da gledam klanje životinja ili bilo kakvo mučenje istih. I ne volim dosadne ljude i kad ne mogu da im suptilno objasnim da me dave pa moram da budem gruba. Ne volim kad sam i sama nekom dosadna.

Осим шкембића - потписујем, и додајем - не волим да устајем рано ( а сутра морам  :( )

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 20. 1. 2015. at 22:40, Лидија Миленковић рече

Осим шкембића - потписујем, и додајем - не волим да устајем рано ( а сутра морам  :( )

Ah, ne! To sam zaboravila. Ne volim nikako da ustajem rano i ne volim kad zaboravljam.

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

On 20. 1. 2015. at 22:43, Samo Ana рече

Ah, ne! To sam zaboravila. Ne volim nikako da ustajem rano i ne volim kad zaboravljam.

Ko jos voli da ustaje rano  :D

Sto se tice zaboravljanja imam isti problem koji resavam tako sto zapisujem ili u telefon ili na papirce. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...