Данијел Драгичевић Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Не волим када ми је сродна душа - мушка. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Цитат Ваљда ниси мислила на мене smej.gif јооој Ако си посланик у Скупштини или Граду а тако радиш, онда јесам. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Не волим кад први пут дођем у неки храм а свештеник ме све време гледа као да сам терориста Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Antusa Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Не волем када годинама тежим за нечим(уз то све то што се појави одбијем)....на крају ми Господ подари, а ја схватим да то уопште није за мене... kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 ne volim kad mi nestane jakobs kafa a nemam pare da kupim veću teglicu kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Не волим патолошке аналитичаре који компликују и тамо где је најједноставније... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 ne volim povrijeđenu sujetu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maksima Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Не волим...плаћање станичне услуге, кад губим време на интернету, што не могу да легнем пре поноћи годинама... kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 хм..добро питање....Не волим што нисам у стању да браним своје мишљење..па прећутим..и испаднем будала..и глупа.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 Fleš Gordona i Štrumpfove. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 18, 2011 Пријави Подели Написано Јун 18, 2011 ne volim griz knedle u supi!!! 0907_sport omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 кад ми закује желудац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Цитат Кад видим да неко вози и чачка нос!!!!!!!!!!!!!!! skoro svaka ako ne druga osoba se bavi tim hobijem hahahhahhahahha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 ...oholost greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Јун 19, 2011 Пријави Подели Написано Јун 19, 2011 Ne volim neiskrenost i igranje igrica ( kompjuterskih, a i medjuljudskih) greengrin Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука