Jump to content

Шта не волите?...(само за духовите ма колико недуховито звучало)...

Оцени ову тему

Препоручена порука

- Када нестане богословски дијалог на форуму...

Или ... ПОБОЖНО РАЗГОВАРАЊЕ

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

На овом форуму не волим да читам писана мишљења Акуилиа  ne_shvata

najbolja preporuka  nobelll

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

не волим кад его поставља теме и постове који блате и говоре неистине о медицини... amin-nas  aman

онда се навучем на ту глупост, па читав дан куцам...  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0228_hot.gif 

али сам открила заправо да тако нађем своје место, да и ја напишем нешто, јер иначе често не знам шта би писала  29dz8zk

bh8xal9bamozdainebi

:group111:

apel.png

Подели на овим сајтовима

- Не волим кад ми ћале каже "Па колко сам потрошио за твоје школовање...е мо`го сам атомску централу да направим"

- Не волим кад пођем у кафану и заборавим свећу.... никад се не зна ко ће да буде мртав пијан.

- Да се вратимо на ћалете... не волим и кад ми каже... мада се тад више раздере "Десет године си у Београд и сад ми кажеш да ти је факултет на задње место!!!!!!!!!"

- Не волим кад ме ујутру пробуди сат у 6.... amin-nas

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

- nadmeno ponasanje administracije foruma Verujem koja ne dopusta nista da im se kaze - ne trpe sugestije, pa onda brisu svakom nalog ko misli drugacije ili zakljucavaju teme kada ostanu bez argumenata...

Подели на овим сајтовима

не волим када ... играмо са словенцима и ... 1:1

и сада уместо  319.gif 

0205_whistling

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

ne da ne volim nego mrzzzzzzzzzzim kad mi tokom tuširanja padne sapun i pojača se pritisak vode odjednom

greengrin vrtiloptu 29dz8zk

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...