Viikica Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Не волим лаж , мргудне ( мрзовољне ) људе ..... pahulja је реаговао/ла на ово 1 "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ne volim bezocnost, droge, nevaspitanje, usamljenost, nepostovanje, odbacivanje, lako odustajanje,, neuzdrzljivost, licemerstvo, nasilje, psovanje, nedobronamernost, ne volim da kasnim, kad ne mogu da se odmorim koliko mi je potrebno ili ponekad da odspavam kad I koliko mi je potrebno....ima mnogo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Вид` теме .....да љуштим кромпир, чупам обрве, заноктице, да чекам у редовима, да устајем касно, кељ, жуту боју, кад сам равнодушна, кад очекују од мене да будем духовита и паметна и лепа, научну фантастику, оне што нит` смрде нит` миришу, притворне, кад морам да убеђујем друге да сам у праву (чисто губљење времена), јер увек на крају буде "Јесам ли ти рекла", дугачке сукње, кратке ногавице и рукаве, кафу без млека... Драшко, Sanja Т. and Samo Ana је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Uf odakle početi.. :.mislise. Ne volim laž, kad je neko nadmen, depresiju... Ne volim jako masnu hranu, bude mi uvek muka Inače od hrane... :.mislise. nema šta ne volim haha, u suštini najmanje volim meso, sve ostalo volim.. Ne volim horor i bolesne filmove.. I ne volim kad je jako hladno, večito se zaledim preko zime pa se otapam celo leto. :bendoff: kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Не волим кад ми се неко унесе у фацу, а смрди му из уста ко из септичке јаме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Gastarbajtere koji se bahato ponasaju i glume visu rasu...Znatizeljne ljude koji zele da znaju svaki detalj iz mog zivota. Pecenje .Nehigijenu ...Kada se iznerviram i eksplodiram ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Breskve, boraniju, vinjak, morfin, fluorescentnu odecu i torbe... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 -bogoslove ) Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Не волим зиму (ни на разгледници) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Не волим зиму јер она прија само Ескиму (Бајага) Биљана је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 ....и да наставим ...ово му дође као исповедаоница...не волим политичку коректност, ангажоване родитеље, врућину (када нисам поред или у води), паметовање, застакњене терасе, двориште без дрвета и наравно кафу без млека. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Ne volim kad padam,jer se slabo nadam,ne volim kad zlo hoćui ponesem se nekom "moću"...Ne volim smarače,na moj ego udarače,pivopije, opijače,nit one tipa: "ko će jače".Ne volim kad nisam pravi,kad ja il drugi se nešto pravi,ne volim koh ni sutlijaša ni kad je neko harambaša.Ne volim mnogo da se priča,na ženi drangulija i kiča,na muškadiji "Bekam" frizurei kad se ko naduje ko bure...Ne volim kad reći ne smema u sebi ću da presvisnem,kad dobrotu u luku zaobiđem,mesto da joj s smeškom priđem.Ima dosta još da brojim,ne volim ni kad se bojim,al sad idem, usput molim:voleo bih sad da volim. Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука