Jump to content

Шта не волите?...(само за духовите ма колико недуховито звучало)...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не волим лаж  , мргудне ( мрзовољне ) људе ..... 

• Волим 1

"Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Ne volim bezocnost, droge, nevaspitanje, usamljenost, nepostovanje, odbacivanje, lako odustajanje,, neuzdrzljivost, licemerstvo, nasilje, psovanje, nedobronamernost, ne volim da kasnim, kad ne mogu da se odmorim koliko mi je potrebno ili ponekad da odspavam kad I koliko mi je potrebno....ima mnogo

Подели на овим сајтовима

Вид` теме   :))) .....да љуштим кромпир, чупам обрве, заноктице, да чекам у редовима, да устајем касно, кељ, жуту боју, кад сам равнодушна, кад очекују од мене да будем духовита и паметна и лепа, научну фантастику, оне што нит` смрде нит` миришу, притворне, кад морам да убеђујем друге да сам у праву (чисто губљење времена), јер увек на крају буде "Јесам ли ти рекла", дугачке сукње, кратке ногавице и рукаве, кафу без млека...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Uf odakle početi.. :.mislise.

Ne volim laž, kad je neko nadmen, depresiju...

Ne volim jako masnu hranu, bude mi uvek muka :0222_shocked:

Inače od hrane... :.mislise. nema šta ne volim haha, u suštini najmanje volim meso, sve ostalo volim..

Ne volim horor i bolesne filmove.. I ne volim kad je jako hladno, večito se zaledim preko zime pa se otapam celo leto. :bendoff:

• Волим 1

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Не волим зиму

јер она прија

само Ескиму

(Бајага) :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

....и да наставим ...ово му дође као исповедаоница...не волим политичку коректност, ангажоване родитеље, врућину (када нисам поред или у води), паметовање, застакњене терасе, двориште без дрвета и наравно кафу без млека.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ne volim kad padam,
jer se slabo nadam,
ne volim kad zlo hoću
i ponesem se nekom "moću"...

Ne volim smarače,
na moj ego udarače,
pivopije, opijače,
nit one tipa: "ko će jače".

Ne volim kad nisam pravi,
kad ja il drugi se nešto pravi,
ne volim koh ni sutlijaša

ni kad je neko harambaša.

Ne volim mnogo da se priča,
na ženi drangulija i kiča,
na muškadiji "Bekam" frizure
i kad se ko naduje ko bure...

Ne volim kad reći ne smem
a u sebi ću da presvisnem,
kad dobrotu u luku zaobiđem,
mesto da joj s smeškom priđem.

Ima dosta još da brojim,
ne volim ni kad se bojim,
al sad idem, usput molim:
voleo bih sad da volim.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...