Sherlock H. Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ево сад сам чуо вест и не могу да верујем. confused 4chsmu1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 confused Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 confused 4chsmu1 joooj dada ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Коначно! :smiley: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Има ли неко икону светог Симеона Дајбабског? ...вероватно Искушеник. 0104_cheesy 0104_cheesy Имам,али на жалост малу папирну. Стару 10-ак година. Преносим је овде - Сликана моб. телефоном, пошто немам скенер. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Нађох и ово,али ја лично не волим овакве иконе. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milosima Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 http://www.crkva-kassel.de/wp-content/uploads/2009/04/35-pravoslavlja-sladost-oce-prepodobni.mp3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 0202_238 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodanmiric Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Radost neopisiva!!!! www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 А ја некако мислио да је преп. Јустин већ канонизован. Прошле године написах свој дипломски посвећен углавном преп. Јустину. тако да су Руси мислили а је све уреду да је канонизован.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 0102_laugh slavabogu :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 :cheesy2: "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 slava Bogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука