Искушеник Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Strasni su... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nataša T Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 А ја некако мислио да је преп. Јустин већ канонизован. Прошле године написах свој дипломски посвећен углавном преп. Јустину. тако да су Руси мислили а је све уреду да је канонизован.... Odavno je kanonizacija bila u planu, ali je nekako čudno odlagano to pitanje, Božija volja i sad i onda...kad god da se desila, dobro je, ali lično mislim da je ovo najbolji momenat, zbog podela koje se forsiraju.Nadam se da će se dogmatika prep. Justina sada vratiti na fakultete? U svakom slučaju spas za srpski narod, SLAVA BOGU!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Никада нисам видео жену са гуслама....још монахиња! Ово је феноменално! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Никада нисам видео жену са гуслама....још монахиња! Ово је феноменално! 0110_hahaha ЈЕСТ ВАЛА , БАШ ЈЕ ЗАНИМЉИВО!Сад ће Ови - ГЛЕ НОВОТАРИЈА 245245245 8086.gif 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука