Милан Ракић Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 U intervjuu za „Novi Magazin“ vojni analitičar Aleksandar Radić pored opštih vojnih tema i analiza rada Ministarstva odbrane i njegovog ministra osvrnuo se i na temu dolaska polovnih MiG-ova 29 iz Rusije. Na pitanje kada se konačno mogu videti u Srbiji Radić je odgovorio: – Moskva kaže da će stići što znači – stići će, savladane su sve birokratske prepreke i verujem da će u oktobru MiG-ovi da stignu. I da će to možda koincidirati sa pozivom koji je ministar Aleksandar Vulin uputio ruskom ministru Šojguu da dođe na obeležavanje oslobađanja Beograda 20. oktobra. Ne bi bilo iznenađenje da tada vidimo avione, ali proći će još mnogo vremena dok počnu da lete, biće samo prebačeni, a tek iza toga idu radovi na njima i plašim se da će biti jedan vremenski period kada će se ostati bez aviona za dežurstvo u sistemu protivvazdušne odbrane. Ali mislim da će Ministarstvo to rješavati kao dosad – nastojaće da to ne bude objavljeno. – Poslednji zvanični komentari o lovačkoj avijaciji i dolasku MiG-ova od strane RV i PVO mogli su se pročitati u intervjuu komandanta 204. vazduhoplovne brigade magazinu „Odbrana“. Ministar odbrane je više puta izjavljivao da MiG-ovi dolaze do kraja godine što je kao prekid spekulisanja o ranijim propagandnim termina došlo kao izjava ruskog zvaničnika. Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 Mislim, nemoj da mi je neko sada rekao da mašim temu ali novi svetski poredak ne može niko da spreči, nadam se da su naši svesni toga ali m plaši da ja ne vidim tu njihovu svest ni u jednom pravcu ni u pravcu zapadam ni u pravcu istoka. Rat nikome ne odgovara ali naoružanje mora da se kupuje a gde i kad to je preteško pitanje za mene nemam dokumente na stolu. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 U kilo rakije da nikad nećemo imati operativne nove ruske vazduplohove modela MiG-29? Млађони and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 пре 4 минута, Аурор рече U kilo rakije da nikad nećemo imati operativne nove ruske vazduplohove modela MiG-29? Па НОВЕ, како год окренеш нећемо имати... Аурор, obi-wan, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 Управо сада, Милан Ракић рече Па НОВЕ, како год окренеш нећемо имати... Nove u smislu da su nešto novo za nas. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 пре 32 минута, Милан Ракић рече Па НОВЕ, како год окренеш нећемо имати... a ni stare.... Аурор and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 Putin salje sest migova: Grizzly Adams and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука