Jump to content

Умро је друг Тито !

Баба

Препоручена порука

Имате ли нека сећања на овај догађај, и каква су?

Шта је то за вас значило?

Да ли сте се потресли?

Ко је за вас био друг Тито?

Да ли сте уопште били рођени тада?

Подели на овим сајтовима

Моја бака је ронила сузе, мада ми је било чудно што иде у месну заједницу - мислила сам да се тамо купује месо.

И ја сам мислио да се у месној заједници купује месо.

0102_laugh 0202_238 joooj

Ех , да и то су сад историјске приче.

Подели на овим сајтовима

0102_laugh 0202_238 joooj 0110_hahaha Одма сам се сетио сцене из Филма ''Ране''  4chsmu1 кад се Пинки родио  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Моја бака је ронила сузе, мада ми је било чудно што иде у месну заједницу - мислила сам да се тамо купује месо.

0102_laugh 0202_238 joooj

Зар?

Колико си тада имао година?

Ја мислим ја 7.

Подели на овим сајтовима

Нисам био роћен када се то догодило.

Али моја породица је имала велике проблеме због тита. Мог покојног деду је хапсио 12 (колико се сећем а врти ми се и 17) пута, вођењ је и на стрељање али хвала Богу није стрељан. Нико из моје породице нема лепо мишљење о њему.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

I moje obe porodice su imale problema zbog doticnog,jedan deda j eodrobijao u Nemackoj 2. svetski rat,pa kad se vratio nije davao tri suve sljive za Tita i sistem,a pradeda je zamalo streljan,Bog ga sacuvao.

Inace,tog dana je tata otisao u Split da gleda utakmicu,a seka i ja se igrale u sobi,dok je mama plakala kao da joj je umro najrodjeniji.Imala sam 4 godine i pitala je sto place,nisam se potresla ,nisam razumela,sad mi je zao sto je plakala...Valjda sto sam tada mamu videla da place,dogadjaj mi je ostao duboko urezan.Naravoucenije:da ne placem pred svojom decom ni zbog cega.

Подели на овим сајтовима

Нисам био роћен када се то догодило.

Али моја породица је имала велике проблеме због тита. Мог покојног деду је хапсио 12 (колико се сећем а врти ми се и 17) пута, вођењ је и на стрељање али хвала Богу није стрељан. Нико из моје породице нема лепо мишљење о њему.

I moje obe porodice su imale problema zbog doticnog,jedan deda j eodrobijao u Nemackoj 2. svetski rat,pa kad se vratio nije davao tri suve sljive za Tita i sistem,a pradeda je zamalo streljan,Bog ga sacuvao.

Inace,tog dana je tata otisao u Split da gleda utakmicu,a seka i ja se igrale u sobi,dok je mama plakala kao da joj je umro najrodjeniji.Imala sam 4 godine i pitala je sto place,nisam se potresla ,nisam razumela,sad mi je zao sto je plakala...Valjda sto sam tada mamu videla da place,dogadjaj mi je ostao duboko urezan.Naravoucenije:da ne placem pred svojom decom ni zbog cega.

И после неко ће да брани Тита јој...... можете замислити колико су људи због њега страдали.

Навукао народ на проклете паре и сад га сви хвале

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

0202_238 joooj joooj

Зар?

Колико си тада имао година?

Ја мислим ја 7.

Па тако некако , да , мислим толико.

Знам да су моји у Аустрији гледали тв , био је пренос титине сахране цео тај дан и југословенски гастарбајтери су имали фрај , могли су да седе кућама и да плачу ко је хтео.

Знам да је дијаспора лумповала, и то и усташка и четничка, мада је било људи из четничке дијаспоре који једноставно нису могли да верују да је умро тиле а и није им било до лумпераја јер су говорили да ће сада поново усташе да кољу, што смо касније и видели, јел...

Ђед ми се тада изгубио у непознатом правцу , није га било једно два дана, деда који је живео у тадашњој Југославији, дошо  је трештен други дан увече, али није смео ништа да говори , само је ћутао.

Није смео да покаже ни смешак ни радост, ћутао је некако чудно , сакривајући поглед од људи.

А и шта је мого другачије , кад је био монархиста...

А баба је била комуњара, ваљда се кријо од бабе, немам појма ... :)

Подели на овим сајтовима

Докле бре више о том антихристу ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Били смо у ауту када су објавили на раадију. Моја мајка је почела да плаче па је отац зауставио кола и отишао у неку друмску кафану. Вратио се после пет минута и донео јој швепс да се смири. Ја и сестра на задњем седишту смо се само погледали и почели да плачемо у глас. Хтели смо и ми швепс.

Сећам се и сахране. Био је пренос на ТВу. Једва сам их умолио да ме пусте на улицу да се играм. Изашо сам напоље и одједном схватио да нема људи и да се нигде ништа не чује. Уплашио сам се и вратио у кућу.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...