Flojd Написано Март 19, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2020 Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Брада је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Spremne za poliranje. Treba da se sijaju kao moja cela. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2020 Niko me nije obavestio da mi je frizura na juris. Hahah Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 23, 2020 Пријави Подели Написано Март 23, 2020 @Flojd Hahah, koja pobedi u izboru za mis? Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2020 пре 4 часа, Nikola Stojanovic рече @Flojd Hahah, koja pobedi u izboru za mis? Pa najlesa. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 24, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 28, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 2, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 2, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 5, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 8, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 28, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука