Лидија Миленковић Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ма,причајте ви шта хоћете! ekstra.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> Мој муж се уверио колико ми промаја СТВАРНО смета,тек кад је,док сам ја спавала он отворио прозоре и направио ПРОМАЈУ,а мене после неког времена ПРОБУДИО лудачки бол у глави и врату. Напомињем да ми није било хладно. Тад му је било много жао и увидео је да не претерујем када сам,како,оно,ви кажете-"skakači na prozore" . zru Није вас снашло,па не знате blessyou Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 мени је све отворено већ месецима откад је кренуло лепо време, чак и кад пада киша и кад је невреме ... лепо заглавим прозоре и нема промаје, само проток ваздуха. не волим еркондишн, волим вентилатор и увек је пријатно уз мало поветарца константног ... на таквом сам месту ... ја и зими отворим лепо све широм да се излуфтира врућина, не волим је и смара ме у главу. волим зиму и хладно, може човек и да се угреје и да се олади, а у лето не мош се оладиш никако. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ja imam problem sa ventilatorom!!!Moj muz voli da se hladi nocu, ali iako on se ono vrti po celu noc, ja ne znam ujutru sta mi vise nije zpuseno...a tako dje mi nije hladno, i ne kijam xaxaxa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Air flow - mozda ovo moze da prodje kao promaja . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ja imam problem sa ventilatorom!!!Moj muz voli da se hladi nocu, ali iako on se ono vrti po celu noc, ja ne znam ujutru sta mi vise nije zpuseno...a tako dje mi nije hladno, i ne kijam xaxaxa :group111:па намести га да дува нагоре или од вас ...поента је само да врти ваздух и тиме вас хлади, а блага перспирација уствари хлади тело. друго је ако замишља да треба да буде сув, а ти запушена ... мени је рецимо уперен у комп, који је на висини стола, тако да све што се одбије иде у мене и једва и осећам дување ... важно је да има протока ваздуха и тело се онда само хлади и прилагоди. зато ми се и не свиђа клима, и ја се запушим а нос изнутра ми се осуши и онда кијам и крене да ми цури без икаквог разлога. нервирају ме људи који наместе код куће 20 степени а кад изађу у град на 40 онда дехидрирају од претеране перспирације и падају у несвест од топлотног удара. а и мени смета кад изађем из таквих просторија, из хладног и сувог ваздуха у влажно и топло ... ко се нормалан не би шокирао од такве нагле промене? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ма,причајте ви шта хоћете! .gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Мој муж се уверио колико ми промаја СТВАРНО смета,тек кад је,док сам ја спавала он отворио прозоре и направио ПРОМАЈУ,а мене после неког времена ПРОБУДИО лудачки бол у глави и врату. Напомињем да ми није било хладно. Тад му је било много жао и увидео је да не претерујем када сам,како,оно,ви кажете-"skakači na prozore" . :bla: Није вас снашло,па не знате :group111: Мене стварно није снашло или нисам приписала томе!!! Ја волим да ме шиба ветар!!! Јој како је добро кад идеш против ветра, па се бориш против њега: ''Морам да дођем'' 0442_feel а он каже: ''Назад. где си пошла!!!'' 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ееееее, smej.gif ,моје,и мени тако беше кад бејах млада,па истурим главу кроз прозор,док се возимо возом,а дуга коса вијори за мном. А сад стигло све ,па кад комарац пролети поред мене,укочи ме врат. Добро,не,баш комарац,ал' мало већа мува smej.gif Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Upitah ja svoga USA prijatelja - kako to da oni nemaju strah od promaje. On mi reče: "Ti zaboravljaš kako je nastao ovaj 'novi amerčki' narod - evropljani su dolazili na ovaj kontinent a babe su ostale kod kuće". smej.gif Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Ееееее, 4chsmu1 ,моје,и мени тако беше кад бејах млада,па истурим главу кроз прозор,док се возимо возом,а дуга коса вијори за мном. А сад стигло све ,па кад комарац пролети поред мене,укочи ме врат. Добро,не,баш комарац,ал' мало већа мува smej.gif Опрости те!!! smej.gif pravilaa smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Kada sam bila mala,moja baba bi,ako slucajno kinem,odmah opominjala:"Jel sam rekla da ti je zima" 1407_love Добра бака Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Kada sam bila mala,moja baba bi,ako slucajno kinem,odmah opominjala:"Jel sam rekla da ti je zima" 0110_hahaha idea Добра бака :cheesy2:ma bake su suepr, narocito kada na 30 stepeni opasu jelek da ih ne obidje hladno oko krsta xaxaxa mada... ko zna kakva cu ja biti... 319.gif 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Па има баба здравијих од ове младежи 4chsmu1 А познато је за вуну да је изолатор, па је некад хладније на сунцу у вуненом џемперу него у мајици, ако не верујес провери ne sumnjam, nase babe su mnogo vise znale da se cuvaju i bile su manje bolesne nego mi sada, nego nama mozda to izgleda malo smesno... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Па има баба здравијих од ове младежи stadaradim А познато је за вуну да је изолатор, па је некад хладније на сунцу у вуненом џемперу него у мајици, ако не верујес провери 4chsmu1 ај немој да зезаш, па вуна не дозвољава топлоти да напусти тело, како ће онда тело да се хлади на врућини? да је тако, сви би носили вунене мајце лети, а не памучне ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 па јес, сачуваћу се од промаје на базену 301 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 U pravu si, ali telo treba prvo ohladiti, recimo uzedjes u hladan bazen ili reku i kad izadjes obuces vuneni dzeper, vunene gace, pantalove i vunene carape i sedenes u ladovinu, dok opet ne pozelis da se okupas i tako ceo dan odrzaces hladnocu 301Ili prkuvas u vunenim gacam pa kada se skines a tebi hlaadno pa leeeeeeeeeeeeeeeeeeeepo xaxaxaxax ima logike..mala sala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука