Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 sto "shala" ? Pa to i radim Ja sam trenutno na poslu i lagano se topim od vrucine, sve se zalepilo na meni, joj a kada pomislim na vunu uh ih ah grrrrrrrrrrrrrr da onako grebucka i pecka joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 sto "shala" ? Pa to i radim dadaJa sam trenutno na poslu i lagano se topim od vrucine, sve se zalepilo na meni, joj a kada pomislim na vunu uh ih ah grrrrrrrrrrrrrr da onako grebucka i pecka jojпа имаш и фине вуне ... кашмир и тако то ...иначе, баш имаш либералног шефа клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 sto "shala" ? Pa to i radim Ja sam trenutno na poslu i lagano se topim od vrucine, sve se zalepilo na meni, joj a kada pomislim na vunu uh ih ah grrrrrrrrrrrrrr da onako grebucka i pecka jojпа имаш и фине вуне ... кашмир и тако то ...иначе, баш имаш либералног шефа jashta nego liberalan dada dada a kazu da zvakanje zvake je dobro za termoregulaciju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 жене не морају то да практикују, стално су им отворена уста algabacaju 4chsmu1 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Па има баба здравијих од ове младежи 4chsmu1 А познато је за вуну да је изолатор, па је некад хладније на сунцу у вуненом џемперу него у мајици, ако не верујес провери 0442_feel ne sumnjam, nase babe su mnogo vise znale da se cuvaju i bile su manje bolesne nego mi sada, nego nama mozda to izgleda malo smesno... algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 жене не морају то да практикују, стално су им отворена уста algabacaju 4chsmu1 0442_feel bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Легион етранжер (Легија странаца) која је имала своје базе у жаркој Африки, у обавезном саставу своје опреме је имала вунене чарапе. Читао сам зашто баш вунене чарапе су им најбоље одговарале, али не могу да се сетим. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 жене не морају то да практикују, стално су им отворена уста :cheesy: greengrin 29dz8zk :bla: bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin Полако кад удараш , имај лаку руку isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Легион етранжер (Легија странаца) која је имала своје базе у жаркој Африки, у обавезном саставу своје опреме је имала вунене чарапе. Читао сам зашто баш вунене чарапе су им најбоље одговарале, али не могу да се сетим. зато што при знојењу не праве жуљеве и не наборају се изнутра, већ постају временом све мекше и удобније за напорне маршеве, а уједно и хладе на таквим температурама ... чак ти се не обаре ноге, као што се то дешава данас са класичним памучним или термалним чарапама ...чак се и данас користе за све врсте маршева у војскама, планинарским или пустињским експедицијама ... генерално је и чистија варијанта, другачије реагује вуна на мирис и зној ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 жене не морају то да практикују, стално су им отворена уста joooj bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin bangin Полако кад удараш , имај лаку руку ma udri me nezno xaxaxa, znas kada mi zene pocnemo da zvocamo, nekada je lakse da dobijes sto po glavi confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Легион етранжер (Легија странаца) која је имала своје базе у жаркој Африки, у обавезном саставу своје опреме је имала вунене чарапе. Читао сам зашто баш вунене чарапе су им најбоље одговарале, али не могу да се сетим. зато што при знојењу не праве жуљеве и не наборају се изнутра, већ постају временом све мекше и удобније за напорне маршеве, а уједно и хладе на таквим температурама ... чак ти се не обаре ноге, као што се то дешава данас са класичним памучним или термалним чарапама ...чак се и данас користе за све врсте маршева у војскама, планинарским или пустињским експедицијама ... генерално је и чистија варијанта, другачије реагује вуна на мирис и зној ... apsolutno si u pravu, ja zimu ne cekam ako ne ispletem barem jedan nov par!!! confused .gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 sto "shala" ? Pa to i radim confusedJa sam trenutno na poslu i lagano se topim od vrucine, sve se zalepilo na meni, joj a kada pomislim na vunu uh ih ah grrrrrrrrrrrrrr da onako grebucka i pecka jojЈа не морам ништа да замишљам, немам кад да одем у потрагу за тренерком од лакших материјала па за брзи ход користим зимску а у њој ме све гребуцка и пече, ал нека, треба да се намучим, да упамтим како сам се намучила да скинем килажу, не поновило се.Иначе и ја сам од оних што се боје пропуха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 sto "shala" ? Pa to i radim Ja sam trenutno na poslu i lagano se topim od vrucine, sve se zalepilo na meni, joj a kada pomislim na vunu uh ih ah grrrrrrrrrrrrrr da onako grebucka i pecka jojЈа не морам ништа да замишљам, немам кад да одем у потрагу за тренерком од лакших материјала па за брзи ход користим зимску а у њој ме све гребуцка и пече, ал нека, треба да се намучим, да упамтим како сам се намучила да скинем килажу, не поновило се.Иначе и ја сам од оних што се боје пропуха ih kako se lako napakuju te kiflice a posle dok ih skines...ma zimi se to uvek vrati, nego se ne vidi ispod vunenih dzempercica...xaxa confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 хехехе добро си рекла .gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука