Аурор Написано Мај 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 14 минута, cloudking рече ma jasta, nemam pametnija posla... grizli je samo kolateralna steta i da nije bilo one pomame oko trigerovanja kad ste svi kolektivno ejakulirali na "levonjasrske suze", meni bi sad bilo i zao, iskreno... Sećam se kao da gledam... Milenijalci. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 De nesteade Grizli? Otiso u administraciju da trazi lustraciju za klauda Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Управо сада, cloudking рече De nesteade Grizli? Otiso u administraciju da trazi lustraciju za klauda Ja bih pre od Klauda tražio lustraciju za Klauda nego od njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 1 минут, Аурор рече Ja bih pre od Klauda tražio lustraciju za Klauda nego od njih. Pa trazi. "Ko ne trazi nece ni da dobije"- Sveti Sava пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 5 минута, cloudking рече De nesteade Grizli? Otiso u administraciju da trazi lustraciju za klauda Ma jok. Zaspao covek od dosade ? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 2 минута, florenntina рече Ma jok. Zaspao covek od dosade ? Koja dosada, ubi se covek od smeha пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 23 минута, Аурор рече Sećam se kao da gledam... Milenijalci. a danas... GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Nego Claude, ti si kreativna, umetnicka postmodernisticka dusa-ukratko, sve sto mi treba. Daj osmisli neki nakaradni naziv za rec bully na srpskom. Srpski narod vapi za tom recju a nemamo je nego moramo ove mrske kapitalisticke tudjice da koristimo. ? Malo se salim, ali zaista mislim da bi ti bio dobar kandidat za tvorca takve reci. Naravno i svi drugi clanovi su dobrodosli sa predlozima. Javite se da stvaramo, a ne samo pisemo o umetnosti ?? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 2 минута, florenntina рече Nego Claude, ti si kreativna, umetnicka postmodernisticka dusa-ukratko, sve sto mi treba. Daj osmisli neki nakaradni naziv za rec bully na srpskom. Srpski narod vapi za tom recju a nemamo je nego moramo ove mrske kapitalisticke tudjice da koristimo. ? Malo se salim, ali zaista mislim da bi ti bio dobar kandidat za tvorca takve reci. Naravno i svi drugi clanovi su dobrodosli sa predlozima. Javite se da stvaramo, a ne samo pisemo o umetnosti ?? Nasilnik be... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 2 минута, florenntina рече Nego Claude, ti si kreativna, umetnicka postmodernisticka dusa-ukratko, sve sto mi treba. Daj osmisli neki nakaradni naziv za rec bully na srpskom. Nasilnik, siledžija, zlostavljač... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 8 минута, cloudking рече Koja dosada, ubi se covek od smeha Pa i ja se smejem svaki put kad cujem... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 1 минут, Avocado рече Nasilnik, siledžija, zlostavljač... ...булија... Срђан Шијакињић and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 1 минут, florenntina рече Pa i ja se smejem svaki put kad cujem... Repetitio est majka пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 A za reč misrule? Ja sam pokušao, nisam našao dobru. Ne valja "anarhija", "rđava vladavina", "bezvlašće"... Predlažem da se usvoji misrul. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 3 минута, Avocado рече Nasilnik, siledžija, zlostavljač... Jeste ali mi se cini da ovi termini vise asociraju na fizicko nasilje a manje nekako na ono verbalno i druge oblike indirektnih i manje vidljivih nacina maltretiranja... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука