Milan Nikolic Написано Август 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Imao sam čitavu zavrzlamu oko varijante idarne igle i opruge. Postoji posleratna verzija ovog pištolja kome su malo drugačiji neki delovi, pa se može svašta izbrkati. Na slici vidimo delove koji su mi stigli iz Amerike. Udarna igla je odgovaraćuja ali opruga nije. Opruga treba da izgleda ovako: Međutim, uz pomoć dvoje špicangli izvršio sam malu operaciju nad oprugom tako da sam napravio odgovarajuću varijantu. Posrećilo mi se da sve izgleda i radi kako treba. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 Evo konačno kako izgleda: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2018 Визуелна разлика између П-38 и ЦЗ-99: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука