Аљонка Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 toliko ste me zasmijali da se ustavit nemogu od citanja ,interesantno ako me nebude mrzilo nacu knjigu imam sigorno negdje u kutijama jel sam nekada skupljala knjige tako dasam sve uzimala , posle bacanja malo manje kutija al to je eksotericka knjiga ,valjda se oni sa tim ,tkvim stvarima bave Evo... Propustila sam to. Meni uopste nije smesno... na protiv... Ali definitivno mislim da se radi o ljudima koji pucaju od svog ega i potrebe da budu posebni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Они толико вјерују у те своје приче да је то да се најежиш, није само да они желе да буду посебни, него су они 100% увјерени да је то тако. Ма да ти је само да чујеш шта све они могу да кажу, стресем се. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 toliko ste me zasmijali da se ustavit nemogu od citanja ,interesantno ako me nebude mrzilo nacu knjigu imam sigorno negdje u kutijama jel sam nekada skupljala knjige tako dasam sve uzimala , posle bacanja malo manje kutija al to je eksotericka knjiga ,valjda se oni sa tim ,tkvim stvarima bave Evo... nisam se ismijavala a smijanje neznam dal kako kome izgleda ,al nekako imam drugacije misljenje moguce da zbog toga sto zivim u sredini gdje ima raznih religija ,raznih organizacija i sve to isto ljudi su sto su u tome ,ako bi se plasila nebi smjela vise nigdje jel dal na poslu dal u svakodnevnom zivotu van posla isto te ljude srecem i htjeli nehtjeli al tu su i zivimo jedni sa drugima ,zato se neplasim i bas ni ozbiljno nemogu to sve uzeti jel nekako neznam objasniti al nebavim se dublje sa tako nest ,sto bi me mozda poljuljalo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пацифиста Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Е сад, никад нисам чула за Индиго дјецу, али познајем сма једну особу која се овако понаша. Мислим да размаженост и особине оваквих особа не иду једно уз друго 100%. Шта стоји иза овога заиста не знам.Али ево могу рећи како је мени било бити у друштву једне такве особе. Нпр. сматрају себе редовно бољим од других (то баш наглашавају, мада нису увијек сигурни у то што кажу, али док их не упознате - пролази им), немају осјећај кривице ни зашта (кад направе неки проблем, и кад их суочите с тим - одговор је углавном НИСАМ ЈА КРИВ ШТО СИ ТИ НАРДНДАНА ДАНАС?), сматрају да их нико не разумије, и често бораве "у другој димензији" гдје комуницирају са бићима која нису са овог свијета, све ће учинити да буду у центру пажње, и мисле да могу покренути гомилу различитих догађаја који су условљени њиховим понашањем, наметљиви су, и не дозвољавају другима да говоре уопште (воле своје дуге монологе) немају нормалан однос према сексу (тврде да је хомо и бисексуализам нормалан, јер све је то љубав, то није физички, него психички процес), воле да се надигравају и играју са другима,све док не виде да губе, или док им се не учини да ће се дата особа уклонити заувијек, па разговор и надигравање неће више бити могуће, мисле да знају све шта ће се догодити како у ближој тако и у даљој будућности, имају превише енергије, коју уколико нисте у стању да пратите можете имати големих проблема, емотивни су вампири. У стању су да чине како неуобичајена доброчинства, тако и неуобичајене сплетке, од којих се нећете лако одбранити (а све у циљу тога - ВИДИШ ШТА ЈА СВЕ МОГУ ОД ТВОГ ЖИВОТА), воле да лажу, само да би били интересантни другима. Изузетни су говорници, и некако могу хипнотизирајуће да утичу на човјека. Најчудније искуство које сам икад имала с неким. И да, заборавих рећи, имају сопствено виђење Бога, и често се доводе у раван с њим, иако то неће да признају, не признају Цркву, нити њено учење ни каноне, воле да се исмијавају томе. Сматрају су увијек бољим од свих. Ипак, истина је другачија, несигурни су толико да је то страшно, и цио њихов живот замаскиран је различитим маскама. У сваком случају, није ми било угодно поред те особе, иако ми је у то вријеме до ње било изузетно стало. Овај опис (као и сви Покајникови) свакако да је јако добар, не знам постоје ли ти индиго људи, али ако постоје ја свакако припадам њима, барем по свему што сам прочитао овде и у једној популарној књизи. Сигурно је да су многи улепшали описе индиго људи, живети или бити близак са њима није увек лако. Често су ови људи добри за неког потпуно непознатог, а погубни према себи или неком себи блиском. "Нпр. сматрају себе редовно бољим од других (то баш наглашавају, мада нису увијек сигурни у то што кажу, али док их не упознате - пролази им)" Жива истина, нажалост. Узрок томе је велика несигурност у себе, па велика потреба да се та несигурност прикрије. "немају нормалан однос према сексу (тврде да је хомо и бисексуализам нормалан, јер све је то љубав, то није физички, него психички процес)" Једно време сам заступао овај став. Међутим, временом сам почео да схватам колико је заправо хомо и бисексуализам ненормалан и почео сам да сажаљевам ове људе. Али свакако да и сада имам специфичан однос према томе. А онда је једна представница идеологије хомосексуализма покушала да мене убеди да сам ја латентни хомосексуалац и да позивам на линч хомосексуалаца (ово је чиста измишљотина, ја то нисам радио) зато што се плашим да признам да сам ја геј. И та лезбејка је применила исте манипулативне методе које си ти горе споменула, потпуно исте. И жао ми је ње иако сам био жртва њене сплетке и, морам признати, и мене је подилазила језа од те особе. Мислим да ове особе често нису свесне колико су у стању да под утицајем неког веровања буду извитоперене па мислећи да је су на исправном путу покушавају и друге да усмеравају тиме стварајући сасвим нездраве односе. Овде бих сврстао и себе, мада се трудим да то поправим колико могу. "немају осјећај кривице ни зашта (кад направе неки проблем, и кад их суочите с тим - одговор је углавном НИСАМ ЈА КРИВ ШТО СИ ТИ НАРДНДАНА ДАНАС?)" Да, ово је такође тачно, ја сам на пример свестан својих недостатака, сметају ми, али не мислим да сам ја крив за то, увек окривљујем околности, неспоразум, лоша искуства итд. оправдавам себе и друге чак и за неке незамисливе поступке, покушавам да продрем до дубљег узрока нечијих поступака. Могу рећи да сам често уморан од борбе са ветрењачама и да често пожелим да мање филозофирам, да уживам у животу, да се препустим ситуацији, да будем више спонтан. То није мој хир, то је терет. Можда је то неуроза. Неки ђаво ме нон стоп гони као коња да трчим, без одмора, без гледања са стране, увек имам неку бригу, чак и да не постоји измислићу је. Поздрав за све који нас трпе или су нас некад трпели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 citala jednom davno neku knjigu o indigo djeci ,kolko se sjecam da stajalo da su ta djeca nadarena duhovnoscu velikom,isto tako su jako svjesna sebe svoga znanja svoje intelegencije jel su jako intelegentna i znanjem jednostavno nadarena, nije lako kolko se sjecam stasam citala sa njima zbog toga sto prosjecno intelegentni neshvataju ih nerazumiju dok oni cesto se igraju sa drugima pa ispadne da krive druge medjutim nije preozbiljno to sve od njih, tako isto dasu negdje sa hranom mnogo drugacije reaguju ,podnose hranu drugacije nego ne indigo djeca gen produkti im nesmetaju i neznam tacno jos svega su drugaciji od drugih lakse i lako sve podnose ako se dobro sjecam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 У листу "Треће око" највише се објављивало о индиго деци. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Hahahaha imao sam priliku da sretnem nekoliko porodica koja ljude ubedjuju da su njihova deca indigo deca sa hiper mocima. I mogu reci da nakon jednog vremena posmatranja tih "moci" sam dosao do zakljucka da pijanci ispred prodavnice imaju 15 pita vece psihicke moci od te dece. :cheesy: U mnogo vecem procetnu mogu da predvide od kog kupca koji ide u prodavnicu mogu da iskamce kintu za jos jednu vrucu. greengrin Miroljub Petrovic o indigo deci "To je jos jedan od oblika okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca demonaima ce biti proglasena za najnapredniju. Opsednuta deca su jako naprdna jer brzo odgovaraju na sva pitanja u skoli posto ih demoni o svemu obavestavaju." smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif facenew22222222 :229229229: 0110_hahaha ekstra 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Hahahaha imao sam priliku da sretnem nekoliko porodica koja ljude ubedjuju da su njihova deca indigo deca sa hiper mocima. I mogu reci da nakon jednog vremena posmatranja tih "moci" sam dosao do zakljucka da pijanci ispred prodavnice imaju 15 pita vece psihicke moci od te dece. :cheesy: U mnogo vecem procetnu mogu da predvide od kog kupca koji ide u prodavnicu mogu da iskamce kintu za jos jednu vrucu. greengrin Miroljub Petrovic o indigo deci "To je jos jedan od oblika okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca demonaima ce biti proglasena za najnapredniju. Opsednuta deca su jako naprdna jer brzo odgovaraju na sva pitanja u skoli posto ih demoni o svemu obavestavaju." smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif facenew22222222 :229229229: 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif aha petrovic vec sve zna i kosu ko nisu opsednuti ,na ovoj zemlji u svima demoncici zive mali ekstra 0102_laugh 0102_laugh greengrin :cheesy: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Hahahaha imao sam priliku da sretnem nekoliko porodica koja ljude ubedjuju da su njihova deca indigo deca sa hiper mocima. I mogu reci da nakon jednog vremena posmatranja tih "moci" sam dosao do zakljucka da pijanci ispred prodavnice imaju 15 pita vece psihicke moci od te dece. :cheesy: U mnogo vecem procetnu mogu da predvide od kog kupca koji ide u prodavnicu mogu da iskamce kintu za jos jednu vrucu. greengrin Miroljub Petrovic o indigo deci "To je jos jedan od oblika okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca demonaima ce biti proglasena za najnapredniju. Opsednuta deca su jako naprdna jer brzo odgovaraju na sva pitanja u skoli posto ih demoni o svemu obavestavaju." smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif facenew22222222 :229229229: 0110_hahaha ekstra 0102_laugh 0102_laugh meni se cini samo sto jos babarogu nije ubacio.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Hahahaha imao sam priliku da sretnem nekoliko porodica koja ljude ubedjuju da su njihova deca indigo deca sa hiper mocima. I mogu reci da nakon jednog vremena posmatranja tih "moci" sam dosao do zakljucka da pijanci ispred prodavnice imaju 15 pita vece psihicke moci od te dece. 0110_hahaha U mnogo vecem procetnu mogu da predvide od kog kupca koji ide u prodavnicu mogu da iskamce kintu za jos jednu vrucu. 0110_hahaha Miroljub Petrovic o indigo deci "To je jos jedan od oblika okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca demonaima ce biti proglasena za najnapredniju. Opsednuta deca su jako naprdna jer brzo odgovaraju na sva pitanja u skoli posto ih demoni o svemu obavestavaju." 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif :bla: smiley-dance007 smiley-dance007 smiley-dance007 0110_hahaha 0110_hahaha Приметих, ти баш пратиш све његове изјаве ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Pacifisto dobro nam došao na forum, i dugo nam se ako Bog da zadržao! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
игорсима Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Чуди ме нико од вас не зна за боје ауре. Барбара Бауерс Каквe је бојe вашa ауре Одлична књига чак јој и ако не верујете ниједну реч. Описи људи су одлични без обзира да ли верујете. АУТОР................... : Бауерс, Барбара - аутор ОДГОВОРНОСТ............. : Ђурашинов, Милана - преводилац НАСЛОВ.................. : Kakve je boje vaša aura НАПОМЕНЕ О ИЗДАЊУ....... : [1. izd.] ИМПРЕСУМ................ : Beograd : Esotheria, 2002 ФИЗИЧКИ ОПИС............ : 236 str. : graf. prikazi ; 21 cm ЗБИРКА.................. : (Uroboros : edicija enciklopedija i) priručnika ISBN.................... : 86-7348-075-2 ОСТАЛИ НАСЛОВИ.......... : What Color is your Aura ПРЕДМЕТНЕ ОДРЕДНИЦЕ..... : Личност - Боје - Психолошки аспект УДК..................... : 159.923.3:159.937.515.5 ВРСТА ГРАЂЕ............. : монографска публикација, текстуална грађа, штампана COBISS.SR-ID............ : 100697612 Запис није повезан са узајамном базом података COBIB.SR! МАГ II 457101 Слободно, време позајмљивања 30 д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука