pokajnik83 Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 In the New Age movement, Indigo children are children who are believed to represent a higher state of human evolution. The term itself is a reference to the belief that such children have an indigo-colored aura.[1] Beliefs concerning the exact nature of Indigo children vary, with some believing that they have paranormal abilities such as the ability to read minds, and others that they are distinguished from non-Indigo children merely by more conventional traits such as increased empathy and creativity. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Е сад, никад нисам чула за Индиго дјецу, али познајем сма једну особу која се овако понаша. Мислим да размаженост и особине оваквих особа не иду једно уз друго 100%. Шта стоји иза овога заиста не знам.Али ево могу рећи како је мени било бити у друштву једне такве особе. Нпр. сматрају себе редовно бољим од других (то баш наглашавају, мада нису увијек сигурни у то што кажу, али док их не упознате - пролази им), немају осјећај кривице ни зашта (кад направе неки проблем, и кад их суочите с тим - одговор је углавном НИСАМ ЈА КРИВ ШТО СИ ТИ НАРДНДАНА ДАНАС?), сматрају да их нико не разумије, и често бораве "у другој димензији" гдје комуницирају са бићима која нису са овог свијета, све ће учинити да буду у центру пажње, и мисле да могу покренути гомилу различитих догађаја који су условљени њиховим понашањем, наметљиви су, и не дозвољавају другима да говоре уопште (воле своје дуге монологе) немају нормалан однос према сексу (тврде да је хомо и бисексуализам нормалан, јер све је то љубав, то није физички, него психички процес), воле да се надигравају и играју са другима,све док не виде да губе, или док им се не учини да ће се дата особа уклонити заувијек, па разговор и надигравање неће више бити могуће, мисле да знају све шта ће се догодити како у ближој тако и у даљој будућности, имају превише енергије, коју уколико нисте у стању да пратите можете имати големих проблема, емотивни су вампири. У стању су да чине како неуобичајена доброчинства, тако и неуобичајене сплетке, од којих се нећете лако одбранити (а све у циљу тога - ВИДИШ ШТА ЈА СВЕ МОГУ ОД ТВОГ ЖИВОТА), воле да лажу, само да би били интересантни другима. Изузетни су говорници, и некако могу хипнотизирајуће да утичу на човјека. Најчудније искуство које сам икад имала с неким. И да, заборавих рећи, имају сопствено виђење Бога, и често се доводе у раван с њим, иако то неће да признају, не признају Цркву, нити њено учење ни каноне, воле да се исмијавају томе. Сматрају су увијек бољим од свих. Ипак, истина је другачија, несигурни су толико да је то страшно, и цио њихов живот замаскиран је различитим маскама. У сваком случају, није ми било угодно поред те особе, иако ми је у то вријеме до ње било изузетно стало. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Е сад, никад нисам чула за Индиго дјецу, али познајем сма једну особу која се овако понаша. Мислим да размаженост и особине оваквих особа не иду једно уз друго 100%. Шта стоји иза овога заиста не знам.Али ево могу рећи како је мени било бити у друштву једне такве особе. Нпр. сматрају себе редовно бољим од других (то баш наглашавају, мада нису увијек сигурни у то што кажу, али док их не упознате - пролази им), немају осјећај кривице ни зашта (кад направе неки проблем, и кад их суочите с тим - одговор је углавном НИСАМ ЈА КРИВ ШТО СИ ТИ НАРДНДАНА ДАНАС?), сматрају да их нико не разумије, и често бораве "у другој димензији" гдје комуницирају са бићима која нису са овог свијета, све ће учинити да буду у центру пажње, и мисле да могу покренути гомилу различитих догађаја који су условљени њиховим понашањем, наметљиви су, и не дозвољавају другима да говоре уопште (воле своје дуге монологе) немају нормалан однос према сексу (тврде да је хомо и бисексуализам нормалан, јер све је то љубав, то није физички, него психички процес), воле да се надигравају и играју са другима,све док не виде да губе, или док им се не учини да ће се дата особа уклонити заувијек, па разговор и надигравање неће више бити могуће, мисле да знају све шта ће се догодити како у ближој тако и у даљој будућности, имају превише енергије, коју уколико нисте у стању да пратите можете имати големих проблема, емотивни су вампири. У стању су да чине како неуобичајена доброчинства, тако и неуобичајене сплетке, од којих се нећете лако одбранити (а све у циљу тога - ВИДИШ ШТА ЈА СВЕ МОГУ ОД ТВОГ ЖИВОТА), воле да лажу, само да би били интересантни другима. Изузетни су говорници, и некако могу хипнотизирајуће да утичу на човјека. Најчудније искуство које сам икад имала с неким. И да, заборавих рећи, имају сопствено виђење Бога, и често се доводе у раван с њим, иако то неће да признају, не признају Цркву, нити њено учење ни каноне, воле да се исмијавају томе. Сматрају су увијек бољим од свих. Ипак, истина је другачија, несигурни су толико да је то страшно, и цио њихов живот замаскиран је различитим маскама. У сваком случају, није ми било угодно поред те особе, иако ми је у то вријеме до ње било изузетно стало. Kako bih voleo da jedna osoba ovo procita... Razumem te, ja sam ziveo a Indigo osobom! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 In the New Age movement, Indigo children are children who are believed to represent a higher state of human evolution. The term itself is a reference to the belief that such children have an indigo-colored aura.[1] Beliefs concerning the exact nature of Indigo children vary, with some believing that they have paranormal abilities such as the ability to read minds, and others that they are distinguished from non-Indigo children merely by more conventional traits such as increased empathy and creativity. И да, постоји и ова прича о аурама, и томе како могу да виде напукле туђе, али и своје ауре, и мисле да могу да читају мисли. Е сад ово са овим читањем мисли своди се на слиједеће: јако добро читају говор тијела, тако да заиста може се догодити да врло често сконтају о чему размишљате. Ма чудно скроз. Послије сваког разговора, гдје вас нападну осјећате се као да сте цио дан копали. А уколико су у добром расположењу и тог дана вас воле, онда ћете тај дан засигурно памтити као један од најсрећнијих.Воле да гледају у небо, да прогнозирају вријеме, тумаче кишу или вјертове, и чак воде битку са њима. Ту је и прича о 4 елемента од којих је свијет саздан. То је моје најчудније искуство које сам имала икада и са једном особом. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Zvuci jezivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 toliko ste me zasmijali da se ustavit nemogu od citanja ,interesantno ako me nebude mrzilo nacu knjigu imam sigorno negdje u kutijama jel sam nekada skupljala knjige tako dasam sve uzimala , posle bacanja malo manje kutija al to je eksotericka knjiga ,valjda se oni sa tim ,tkvim stvarima bave Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Сузо уопште није смијешно кад имаш посла с неким таквим, ако ниси имала искуство онда не можеш ни знати, није исто прочитати и осјетити на голој кожи. Немој да се љутиш, али мени није било нимало смијешно. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Ne znam gde sam tacno cula o ovome,a zvuci mi strasno poznato...Inace,meni bliska osoba koja je umrla,bas ovakve karakteristike je imala...Uh... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Sva sreca pa imam Hp stampac i odma izvlacim vise primeraka da nebi koristio taj INDIGO jer sve se covek umrlja od njega ! Pa jos ako posle lepo ne operes ruke onda unosis i to olovo u organizam i eto sta moze da sse desi ..... A kad sam bio mali mislio sam da je Indigo bezopasan i zanimljiva igracka a ono klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Мени ово изгледа као интернет секта за размажену и приглупу децу која желе да буду посебни бар у нечем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Мени ово изгледа као интернет секта за размажену и приглупу децу која желе да буду посебни бар у нечем. Ja rekoh nesto slicno tome i potpuno se slazem. Ovde ne postoji ni D od nekog posebnog dara, niti bilo kakvog misticizma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Мени ово изгледа као интернет секта за размажену и приглупу децу која желе да буду посебни бар у нечем. Ja rekoh nesto slicno tome i potpuno se slazem. Ovde ne postoji ni D od nekog posebnog dara, niti bilo kakvog misticizma. Када се погледају дискусије на фејсбук групи види се да се они баве неком врстом медитације, заказују један другима састанке у астралним пројекцијама итд. Упецају се на своју "посебност" а онда улазе у канале који често воде до луднице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Ovo ni malo nije za smejanje...Mnogi od nas su imali dodira sa ovim ''glupostima'' i oni najbolje znaju kako je... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Ovo ni malo nije za smejanje...Mnogi od nas su imali dodira sa ovim ''glupostima'' i oni najbolje znaju kako je... A ko se smeje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2010 toliko ste me zasmijali da se ustavit nemogu od citanja ,interesantno ako me nebude mrzilo nacu knjigu imam sigorno negdje u kutijama jel sam nekada skupljala knjige tako dasam sve uzimala , posle bacanja malo manje kutija al to je eksotericka knjiga ,valjda se oni sa tim ,tkvim stvarima bave Evo... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука