Solomon Kane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Шта сам погрешно рекао,Аљонка? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 ово ми је као да се виче "Распни га" , "Распни га"....................... ........................................... ............... .................................. Sasvim si u pravu................................... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Престаните да философирате,молим вас! Зар ми не знамо да се на личном плану грех осуђује а не човек? Сваки хришћанин то зна,труди се да то практично спроводи у свом животу (ако је нормалан а камоли ако је хришћанин!) и не измишљајте више "топлу воду"! Виловски је лопов и треба да иде у затвор као и било који други осведочени криминалац,зато што лопови иду у затвор и зарад његовог добра у крајњем случају и ћао! Ja vise nemam reci, zaista. Sta napravi od svih vas ta "moderator" titula. Ја тебе нисам увредио нити лично прозвао већ сам уопштено свима поручио ово горе написано...тек си почела да пишеш о "љубави и саосећању" према криминалцима а тако лако и једноставно си осудила свог брата у Христу,само зато што има свој став. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Шта сам погрешно рекао,Аљонка? Pa prvo, ne vidim kakvo je "filozofiranje" u pitanju, kakva "topla voda", otkud ti pravo da utisavas razgovor i ko ovde brani bilo koga od zatvorske kazne. Prosto i jasno sam pitala CEMU SE NASE SRCE VISE RADUJE, KAZNI ILI SPASENJU DRUGOG! Ja u svom pitanju ne vidim nista dvosmisleno, krajnje smireno se svima obracam, nikog ne vredjam niti prozivam, ne izdvajam cak ni sebe iz ovih kojima sam pitanje ostavila... Ne mogu da dodjem sebi od ove reakcije koja se ovde upravo desila. Stvarno vicemo "Raspni ga...." Zar je moguce da mi svi stvarno vise ne umemo ni da razgovaramo.... Da, lepo je rekao o.Ivan, mi nemamo ljubavi ni prema bliznjima. Posto vidim dole u levom uglu da imam pravo da zakljucam temu, uskoro cu to i uraditi, pa ako neko ima zelju da doda jos neko "raspni ga" evo imace priliku za to jos par minuta... Maso i Solomone, oprostite. I ako je jos neko povredjen takodje nek oprosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Престаните да философирате,молим вас! Зар ми не знамо да се на личном плану грех осуђује а не човек? Сваки хришћанин то зна,труди се да то практично спроводи у свом животу (ако је нормалан а камоли ако је хришћанин!) и не измишљајте више "топлу воду"! Виловски је лопов и треба да иде у затвор као и било који други осведочени криминалац,зато што лопови иду у затвор и зарад његовог добра у крајњем случају и ћао! Ja vise nemam reci, zaista. Sta napravi od svih vas ta "moderator" titula. Ја тебе нисам увредио нити лично прозвао већ сам уопштено свима поручио ово горе написано...тек си почела да пишеш о "љубави и саосећању" према криминалцима а тако лако и једноставно си осудила свог брата у Христу,само зато што има свој став. Jel "osuditi" znaci isto sto i ne sloziti se sa njim. Ja jedino sebe osudjujem sto sam ovu temu uopste pokrenula.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Не,није истина то што си рекла...осудила си ме...али нема везе. Поента је у следећем...да питање које си поставила "CEMU SE NASE SRCE VISE RADUJE, KAZNI ILI SPASENJU DRUGOG" јесте ваљда апсолутно неупитно за хришћане и да одговор на њега свако иоле нормалан зна,зар не? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Не,није истина то што си рекла...осудила си ме...али нема везе. Поента је у следећем...да питање које си поставила јесте ваљда апсолутно неупитно за хришћане и да одговор на њега свако иоле нормалан зна,зар не'? Dragi Solomone, kao sto rekoh OPROSTI, iako tu rec vise ocigledno niko i ne cuje. Nisam te osudila, samo me je rastuzila tvoja reakcija, jer stvarno tako nesto nisam ocekivala. A izgleda da smo upravo pokazali i dokazali da pitanje koje sam postavila nije ni najmanje "neuputno za hriscane i da odgovor na njega svako iole normalan zna". Nema svrhe da vise razgovaramo o tome, samo cemo produbiti razdor, ovde izgleda nema komunikacije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Не,није истина то што си рекла...осудила си ме...али нема везе. Поента је у следећем...да питање које си поставила јесте ваљда апсолутно неупитно за хришћане и да одговор на њега свако иоле нормалан зна,зар не'? Dragi Solomone, kao sto rekoh OPROSTI, iako tu rec vise ocigledno niko i ne cuje. Nisam te osudila, samo me je rastuzila tvoja reakcija, jer stvarno tako nesto nisam ocekivala. A izgleda da smo upravo pokazali i dokazali da pitanje koje sam postavila nije ni najmanje "neuputno za hriscane i da odgovor na njega svako iole normalan zna". Nema svrhe da vise razgovaramo o tome, samo cemo produbiti razdor, ovde izgleda nema komunikacije... Видиш...све ово што си сад написала није у реду и није поштено према мени,јер ниједно образложење нисам добио од тебе где сам и у чему сам то погрешио у својим размишљањима,већ сам добио ово болдовано као као одговор на све што рекох...и не замерам ти ни на чему,веровала ми или не,али заиста! 0442_feel Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Не,није истина то што си рекла...осудила си ме...али нема везе. Поента је у следећем...да питање које си поставила јесте ваљда апсолутно неупитно за хришћане и да одговор на њега свако иоле нормалан зна,зар не'? Dragi Solomone, kao sto rekoh OPROSTI, iako tu rec vise ocigledno niko i ne cuje. Nisam te osudila, samo me je rastuzila tvoja reakcija, jer stvarno tako nesto nisam ocekivala. A izgleda da smo upravo pokazali i dokazali da pitanje koje sam postavila nije ni najmanje "neuputno za hriscane i da odgovor na njega svako iole normalan zna". Nema svrhe da vise razgovaramo o tome, samo cemo produbiti razdor, ovde izgleda nema komunikacije... Видиш...све ово што си сад написала није у реду и није поштено према мени. ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Када будеш све полако прочитала и размислила о истом,схватићеш и сама.Поздрав и свако добро! 0442_feel Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Када будеш све полако прочитала и размислила о свему,схватићеш и сама.Поздрав и свако добро! Veruj mi da citam vec nekoliko puta iznova, i uoste ne kapiram gde je pojavi ovaj "rat". Ali mislim da sam pronasla gde mozda curi... Hajde ovako, pre nego sto nastavim... Posto virtuelna komunikacija malo ometa sporazumevanje, da li mozes da uzmes u obzir da sa ove strane sedi neko ko te ne osudjuje, ne napada, ne proziva i slicno? Samo pokusavam da nadjem gde je nastao nesporazum, i sto ga vise trazim jos dublje tonemo. Ajde sad da razmrsimo taj cvor ako si raspolozen i ako imas u vidu ovo vece receno i podebljano... ok? 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Када будеш све полако прочитала и размислила о свему,схватићеш и сама.Поздрав и свако добро! Veruj mi da citam vec nekoliko puta iznova, i uoste ne kapiram gde je pojavi ovaj "rat". Ali mislim da sam pronasla gde mozda curi... Hajde ovako, pre nego sto nastavim... Posto virtuelna komunikacija malo ometa sporazumevanje, da li mozes da uzmes u obzir da sa ove strane sedi neko ko te ne osudjuje, ne napada, ne proziva i slicno? Samo pokusavam da nadjem gde je nastao nesporazum, i sto ga vise trazim jos dublje tonemo. Ajde sad da razmrsimo taj cvor ako si raspolozen i ako imas u vidu ovo vece receno i podebljano... ok? Могу само да ти верујем на реч. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Када будеш све полако прочитала и размислила о свему,схватићеш и сама.Поздрав и свако добро! Veruj mi da citam vec nekoliko puta iznova, i uoste ne kapiram gde je pojavi ovaj "rat". Ali mislim da sam pronasla gde mozda curi... Hajde ovako, pre nego sto nastavim... Posto virtuelna komunikacija malo ometa sporazumevanje, da li mozes da uzmes u obzir da sa ove strane sedi neko ko te ne osudjuje, ne napada, ne proziva i slicno? Samo pokusavam da nadjem gde je nastao nesporazum, i sto ga vise trazim jos dublje tonemo. Ajde sad da razmrsimo taj cvor ako si raspolozen i ako imas u vidu ovo vece receno i podebljano... ok? Могу само да ти верујем на реч. Veruj mi na rec, i sacekaj sec... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Јао Аљонка, добро, ти си милосрдна сестра, ја сам зла вештица и ај да завршимо ову бесмислену препирку. Да, и Тавита ти се придружила, да Тавита, ја сам она из масе што виче ''Распни га'', а ти си Марија Магдалена. Страшно, ај здраво са теме! пс ''револтирана си ко зна чиме'' - немам коментар Zasto se toliko uzbudjujes, samo razgovaramo... Ne moramo oci da vadimo ako nemamo iste stavove... valjda... Od pocetka ti je ton ljutit, sta bi drugo covek pomislio nego da si revoltirana. Мени тон није био љутит док ниси револтирана била мојим ставом, стога то реци себи, не мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Јао Аљонка, добро, ти си милосрдна сестра, ја сам зла вештица и ај да завршимо ову бесмислену препирку. Да, и Тавита ти се придружила, да Тавита, ја сам она из масе што виче ''Распни га'', а ти си Марија Магдалена. Страшно, ај здраво са теме! пс ''револтирана си ко зна чиме'' - немам коментар То си Ти рекла, не ја. Нисам Те ни у коме "препознала".... Шта се љутиш? Ма хајде?Ниси ни на кога мислила а јеси на све који другачије мисле, па и на мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука