slovoA Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 И ово је гитара. geronymo and виноградар је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 А и ово је гитара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 А ово већ не знам како да назовем. Да је гитара, гитара је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 slovoA је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 Некадашњи метал виртуоз је сада акустични виртуоз: Одлична ствар. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 "O mio Babbino caro" Puccini guitar Arnaud Partcham https://youtu.be/s53oJxVrTFE Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 Gitaristi imaju dugačke nokte, zar ne Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Мај 29, 2020 Пријави Подели Написано Мај 29, 2020 пре 2 часа, Dragi рече Gitaristi imaju dugačke nokte, zar ne Мене годинама због тих ноктију питали, јесам ли сатаниста? А ја, јадан, само гулио гитару. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 30, 2020 Пријави Подели Написано Мај 30, 2020 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 21, 2020 Пријави Подели Написано Јун 21, 2020 Бас гитара, овог пута. Легендарни "Орион" инструментал: Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука