Трива Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Људи, на нашој драгој "државној" телевизији је са Великим Постом почело и приказивање серије о некој видовитој бабетини. Нећу ни да помињем детаље да неко не дође у искушење да се игра са демонима у таквим напаћеним особама. Јел неко гледао "то" и јел моје етикетирање на мјесту ? Те јел препоручљиво да се то гледа уопште и икада? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Nisam gledala, nemam tv aparat odavno. Etiketiranje nikad nije na mestu. Pravoslavni hriscani znaju sta je dobro i korisno za njih. "Tamo daleko" and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Начула сам да је било, гледала нисам. Смањујем себи доток информација. "Tamo daleko" and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 3, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Ima li linka ka videu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinisa&Julija Написано Март 3, 2017 Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Људи, на нашој драгој "државној" телевизији је са Великим Постом почело и приказивање серије о некој видовитој бабетини. Нећу ни да помињем детаље да неко не дође у искушење да се игра са демонима у таквим напаћеним особама. Јел неко гледао "то" и јел моје етикетирање на мјесту ? [emoji4] Те јел препоручљиво да се то гледа уопште и икада? Prikazivanje je počelo nedelju dana pre Velikog Posta, a ne sa Velikim Postom. Lično, gledao sam par epizoda, jer me je zanimalo kako je u seriji prikazana, pošto malo znam o njoj, a istovremeno serija je ruska, dok je RPC najviše i osuđuje. Lično, nemam nekakav određen stav. Ona sama u toj seriji kaže toj devojci koja snima emisiju o njoj da su joj to sve demoni govorili i da joj je sve to bolno. Kako sama kaže, ''kada dođu mali, sitni, nije toliko strašno, ali zato kada dođu veliki, to je užasno''!Tebi kao tebi mogu bratski da kažem da ne treba nikoga da etiketiraš, niti da nazivaš staricu za koju sam kažeš da je napaćena osoba-babetinom. Svako etiketiranje bilo koga, pozitivno, ili negativno je samo naš sud, koji proizlazi na osnovu nekog našeg stava, a naš stav proizlazi iz ljubavi prema samim sebi. Mislim da ne treba da razmišljamo o Vangi, već o sebi. Treba u ovom Velikom Postu da se zagledamo u svoje duše, da sebe ispravljamo. Eto brate.. I ja sam kontradiktoran. Kažem šta treba, a opet, sa druge strane gledao sam tu seriju. Serija kao serija je viđenje onoga ko ju je potpisao. Sent from my 9010X using Pouke.org mobile app Лидија Миленковић, RYLAH, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 3, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2017 пре 4 часа, Велизар рече Па има, постављен је у самом тексту видео. Pitam za taj na RTS-u... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Трива Написано Март 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2017 Имаш најаву на Ју-тјубу... Неки РТС профил. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука