Jump to content

Nikolić uneo badnjak u zgradu Predsedništva

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Sto ne probaju jogu, cuo sam da cuda cini posle samo dve nedleje pohadjanja... posto hriscanstvu ni 2000 godina nije dovoljno da ga hriscani skapiraju :D:D:D 

Nisu tog duha.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ja sam ti rekao, oni govore o tome što im telo i duh nisu uskladjeni. Metafizika.

Da tacno... o tome govore... evo morao sam da proverim

"Smatram da treba imati sekularno zdravstvo, ali se pre desetak godina desilo da je nekoliko radnika ambulante u par godina naprasno umrlo i onda su se svi zabrinuli i pala je odluka da se osvešta ambulanta i uvede slava – kaže ona."

:))

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ko je rekao da kažnjava

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

a za bozju kaznu ti vodi računa.

ma niko... opet haluciniram po obicaju... naviko sam :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

posto hriscanstvu ni 2000 godina nije dovoljno da ga hriscani skapiraju

Misliš kao matematički zadatak, koji je uvek logički jasan i kao učenici u strogom internatu, uniformisanog izgleda i ponašanja?. 

Naravno da takvo Hrišćanstvo niko ne može da skapira to je iz zmajevog gnezda neko jaje rodilo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

"Smatram da treba imati sekularno zdravstvo, ali se pre desetak godina desilo da je nekoliko radnika ambulante u par godina naprasno umrlo i onda su se svi zabrinuli i pala je odluka da se osvešta ambulanta i uvede slava – kaže ona."

Pa jeste eto plaše se ljudi da zarobe svoj duh i da ne izraze svoja verska uverenja, jer će ih neko popreko pogledati sa tumačenjem sekularnosti na koji si ti naviknut.

Lepo kažem da je to štetno za psihofizičko zdravlje i može dovesti do otkaza organizma. Ipak su ljudi profesionalci a i tvoj otac slavi slavu, on je lekar čini mi se.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Misliš kao matematički zadatak, koji je uvek logički jasan i kao učenici u strogom internatu, uniformisanog izgleda i ponašanja?. 

Naravno da takvo Hrišćanstvo niko ne može da skapira to je iz zmajevog gnezda neko jaje rodilo.

Sto lepo ne priznas da  je  ova vest i tebe iznervirala, nego si zauzeo taj defanzivni odnos samo zato sto sam ja to preneo :D Ne moras predamnom da se stidis... slobodno kazi sta ti je na dusi, niko ovde nije maliciozan, opsti boljitak nam je svima zajednicki cilj...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa jeste eto plaše se ljudi da zarobe svoj duh i da ne izraze svoja verska uverenja, jer će ih neko popreko pogledati sa tumačenjem sekularnosti na koji si ti naviknut.

Lepo kažem da je to štetno za psihofizičko zdravlje i može dovesti do otkaza organizma. Ipak su ljudi profesionalci a i tvoj otac slavi slavu, on je lekar čini mi se.

Nisam ti ja neprijatelj ovde... kako ne razumes!

Ne znam sta postizes time sto pokusavas meni nesto da objasnis? Cak i da uspes  u tom nemogucem zadatku, vest koju sam serovao ce i dalje biti tacna a da se ne lazemo, TO je ono sto i tebe tisti sve vreme... jel da?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Sujeverje.Jednostavno ljudi su skloni ka tome,to je u ljudskoj prirodi.I najtvrdokorniji ateJisti.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Crkva je ovde donela i škole i bolnice. 

Свети Сава у Студеници основао 1209. године болницу, прву на подручју српске државе. Тако и у Данској...историја...већина болница повезана са црквом, у манастир,..али и у новије време има, црква са својом болницом...Шта о томе зна један атеиста...са њима о цркви не вреди расправљати.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Тања1 рече

Свети Сава у Студеници основао 1209. године болницу, прву на подручју српске државе. Тако и у Данској...историја...већина болница повезана са црквом, у манастир,..али и у новије време има, црква са својом болницом...Шта о томе зна један атеиста...него са њима о цркви не вреди расправљати.

I kako ta informacija cini da ova vest koju sam podelio nestane sa interneta?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Nisam ti ja neprijatelj ovde... kako ne razumes!

Ne znam sta postizes time sto pokusavas meni nesto da objasnis? Cak i da uspes  u tom nemogucem zadatku, vest koju sam serovao ce i dalje biti tacna a da se ne lazemo, TO je ono sto i tebe tisti sve vreme... jel da?

Ne baš, mene tišti to što se ljudima ne objašnjava više šta jeste Hrišćanstvo, jer kad god se desi neki pomak naroda prema Hristu, onda se vi povampirite i objašnjavate nam šta NIJE HRIŠČANSTVO.

Men je toga dosta, videli smo i po ovoj vesti u vezi Badnjaka, da se iskorištava Toma Nikolić za napad na SPC i za sprdanje sa vernim narodom, takodje smo videli i po ovoj vesti da su svi lekari koji su dali izjave imenovani imenom i prezimenom, dok su navodno oštećeni pacijenti deca i njihovi roditelji, ostali nekako anonimni.

I tako dalje iza svega što sam rekao čvrsto stojim.

Nadam se da nećete pobediti vi koji se smejete i kirikirate našu veru u smisli, verujete žbunu koji govori,Sinu koji je vaskrsao.......

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Тања1 рече

Свети Сава у Студеници основао 1209. године болницу, прву на подручју српске државе. Тако и у Данској...историја...већина болница повезана са црквом, у манастир,..али и у новије време има, црква са својом болницом...Шта о томе зна један атеиста...него са њима о цркви не вреди расправљати.

Aaa ukapirao sam... ovde je fora u tome da je crkva toliko zasluzna za bolnice i skole da danas moze sa njima da radi sta im je volja... i najveca glupost ovog sveta moze da prodje na osnovu tih cinjenica? Jel to?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Aaa ukapirao sam... ovde je fora u tome da je crkva toliko zasluzna za bolnice i skole da danas moze sa njima da radi sta im je volja...

A volja Božja i Crkve Njegove je bila da takvu bolnicu i ustanovi, te da se verni narod više ne leči tako što će kaditi kuću tamjanom, nego tako što će otići na operacioni sto.

Čudni su putevi Gospodnji.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...