Grizzly Adams Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Баш ми је драго када чујем да је некоме било од користи. :smiley: Шалиш се ?! Ма шали се... Какав момчић имам четри банке... 0110_hahaha Звонко имаш ли ФБ ? 0110_hahaha Не, нажалост (или срећом, како се узме). ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Ево да и ја мало упутим захвалница:захваљујем владици Атанасију на преводу Дела Апостолских ученика и мом куму Лазару који ме у почетку упућивао,братији са форума Верујем:Звонку,Срећку Петровићу,оцу Алексадру Ђаковцу,Драгију,брату Евгенику,Дефенсору Фидеију,Завиши,братији са форума Видовдан:Жељку,Драганчету,хвала такође Марији које ме са српских националиста довела на Верујем и Видовдан да бих се распитивао о Православљу и такође хвала мом пријатељу Филипу Лаловићу,који је нажалост Јеховин сведок али који је био у неку руку покретач јер ме он навео да истражујем говорећи ми:Читај шта су писали први Хришћани и видјећеш да су идентични са Јеховиним сведоцима.Ја читао и видио да су први Хришћани идентични са Православним pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Баш ми је драго када чујем да је некоме било од користи. :smiley: Како није користило 0104_cheesy Волио бих да се врати оно старо вријеме кад сте ти и Ђаковац били у пуној форми pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Ево да и ја мало упутим захвалница:захваљујем владици Атанасију на преводу Дела Апостолских ученика Та је књига заиста пеницилин за Протестантизам, као и дела раних отаца Цркве уопште. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Наравно и сад сте у форми али некако недостаје оно старо вријеме pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Maltene sve ovo što je Karađorđe napisao, mogu da primjenim na sebe.... Plus, i na mene je veliki uticaj imala jedna lokalna baptistička zajednica, koja me je navela da raščistim neka pitanja.... Odgovor sam,hvala Bogu,našao: Pravoslavna Crkva očuvala autentično hrišćansko predavnje Apostolske Crkve, i zahvalan sam što sam dio Iste. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Шаломе и Карађорђе, можете ли мало да нам опишете као су трајали ти ваши дијалози? Да ли сте се свађали и вређали админе и модове зато што се не слажу са вашим бившим убеђењима...? catfight А и брат Звонко може да нам какже како су му деловали ови момци у почетку. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Moje 'kumče', William Taylor Hostetter, je nekada bio protestant. I njegova ženica (Sally) i moji kumići - Alex i Michael. Sada je on pravoslavni misionar diljem USA. Pa i ovaj Priručnik koji reklamiravam unaokolo kao dobru 'alatku' (namenjeni onima koji su kršteni ali ne znaju mnogo o Liturgiji) je Taylorovih ruku delo. (On kaže da nije ali jeste i to minimum ~80%). On je sada u Atlanti, ali planiraju da kad deca odu na fakultete - da se vrate kući (čitaj: u Beograd). Bog zna šta će biti... Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Moje 'kumče', William Taylor Hostetter, je nekada bio protestant. I njegova ženica (Sally) i moji kumići - Alex i Michael. Sada je on pravoslavni misionar diljem USA. Pa i ovaj Priručnik koji reklamiravam unaokolo kao dobru 'alatku' (namenjeni onima koji su kršteni ali ne znaju mnogo o Liturgiji) je Taylorovih ruku delo. (On kaže da nije ali jeste i to minimum ~80%). On je sada u Atlanti, ali planiraju da kad deca odu na fakultete - da se vrate kući (čitaj: u Beograd). Bog zna šta će biti... Томо...значи ти си тај? Заиста од срца ти честитам на овој прелепој и прекорисној књизи која ми се свиђа како је урађена и то више од свих других на ову тему,јер је заиста сваком узрасту приступчна.Моје искрене похвале теби и твом куму и један поклон до земље за твој и његов труд. catfight Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Шаломе и Карађорђе, можете ли мало да нам опишете као су трајали ти ваши дијалози? Да ли сте се свађали и вређали админе и модове зато што се не слажу са вашим бившим убеђењима...? 0110_hahaha А и брат Звонко може да нам какже како су му деловали ови момци у почетку. 0104_cheesy Прво сам помоћ затражио на српским националистима па ме Маша упутила на Верујем и Видовдан и тамо сам људе решетао питањима.Сјећам се да се Драги мало изнервирао кад сам досадио и БОГУ и народу са питањима 0110_hahaha Али ми је најјачи био Евгеник:ја постављам питања и говорим како уче Јеховини сведоци па тражим објашњење.И одједним ме Евгеник пита:А зашто ја имам осјећај да си ти Јеховин сведок који је дошао да се спрема за дискусије са Православнима catfight 0705_read И онда је касније видио да ми је очајнички требала помоћ.БОГУ хвала и људима са форума,сад тек видим колико сам био немоћан и јадан. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Баш ми је драго када чујем да је некоме било од користи. :smiley: Шалиш се ?! catfight Ма шали се... Какав момчић имам четри банке... Звонко имаш ли ФБ ? 0705_read Не, нажалост (или срећом, како се узме). Е извини нема везе са темом , него јесил ти то на аватару или ти је то само аватар? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Томо...значи ти си тај? Заиста од срца ти честитам на овој прелепој и прекорисној књизи која ми се свиђа како је урађена и то више од свих других на ову тему,јер је заиста сваком узрасту приступчна.Моје искрене похвале теби и твом куму и један поклон до земље за твој и његов труд. catfight Bogu hvala, brate, Bogu hvala! Lepo je to kad neko tvoj, koga voliš, napravi nešto i gde god se pojaviš sa tim sočinjenijem - svi ga hvale! Evo, baš danas odoh na večernju molitvu u Crkvu Cara Konsantina i Jelene, i reko - da i njima pokažem knjigu. (Sad se Bogu hvala može 'legalno' naručiti preko centralnog magacina.) Kad sveštenici - već im neki Meksikanac koji je prešao u pravoslavlje doneo na 0705_read ovaj Priručnik i to sa oduševljenjem! :smiley: E sad, još kad bi je oni koristili u vidu nekih .. "Razgovora o veri" - Tejlor bi bio presrećan i ja isto! E da, znam za još jednog ex-Protestanta, ali ... On ne piše knjige, 'samo' se moli Bogu i učestvuje u Liturgiji u crkvi sv. Aleksandra Nevskog. Dobar je čovek. Bolji je od mene. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Ево да и ја мало упутим захвалница:захваљујем владици Атанасију на преводу Дела Апостолских ученика и мом куму Лазару који ме у почетку упућивао,братији са форума Верујем:Звонку,Срећку Петровићу,оцу Алексадру Ђаковцу,Драгију,брату Евгенику,Дефенсору Фидеију,Завиши,братији са форума Видовдан:Жељку,Драганчету,хвала такође Марији које ме са српских националиста довела на Верујем и Видовдан да бих се распитивао о Православљу и такође хвала мом пријатељу Филипу Лаловићу,који је нажалост Јеховин сведок али који је био у неку руку покретач јер ме он навео да истражујем говорећи ми:Читај шта су писали први Хришћани и видјећеш да су идентични са Јеховиним сведоцима.Ја читао и видио да су први Хришћани идентични са Православним catfight 0705_read Е па да то ја вазда говорим јеховистима, ал џаба , нећеду да читају јербо су Срби... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Шаломе и Карађорђе, можете ли мало да нам опишете као су трајали ти ваши дијалози? Да ли сте се свађали и вређали админе и модове зато што се не слажу са вашим бившим убеђењима...? catfight А и брат Звонко може да нам какже како су му деловали ови момци у почетку. 0104_cheesy Е ово је заиста добро питање , и мене би занимали одговори да видим како искрени Боготражитељи долазе до Православља па да мало упоредим са онима који прво нагрувају админе и уреднике а онда довате и по којег владику... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 @Toма Да имам мало више пара,веруј ми,без размишљања вих покуповао већу количину ове књиге и поделио својим ђацима...супер је идејно,садржајно и визуелно одрађена! catfight Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука