Дејан Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Драги пријатељи, имамо потребу да Вам се обратимо како би изашли у сусрет и помогли нашем брату и члану нашег сајта Дејану Стефановићу. Дејан је са својом породицом у тешкој материјалној ситуацији, кров над главом је обезбедио али не и средства за живот. Живи са супругом и ћерком од 12 година и сваки вид помоћи је добродошао, како у новцу тако и у гардероби. У време празника би свако требао да има топлу собу и оброк, било би лепо да то мало обезбедимо породици Стефановић бар за овај велики празник. Уколико имате вишка гардеробе за супругу и ћерку можете је послати на адресу Суповац бб. Викенд насеље 18203, Ниш. Новац можете уплатити на жиро рачун : Банка Поштанска шетионица 20010786664735, на име Стефановић Сузана. Хвала Вам од срца. View full Странице Данче*, PredragVId, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Деки, молим те, оријентационо величину одеће и обуће. Да ли им је потребно још нешто,од хигијене, покућства.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 2 часа, АлександраВ рече Деки, молим те, оријентационо величину одеће и обуће. Да ли им је потребно још нешто,од хигијене, покућства.... Veličine javljam, ovo ostalo je sve potrebno. PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 3 часа, АлександраВ рече оријентационо величину одеће и обуће. Za ćerku obuća 39, odeca 14 Supruga: Obuća 40, garderoba L Dejan nosi obuću 44, odeca HL АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2016 Ovo je Dejanov br telefona: 064 498 94 02 АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Београђани, волела бих да организујемо једну пошиљку помоћи (одећа, средства за хигијену, храна, ко шта може од ситног покућства, пакетић слаткиша за Дејанову ћерку и школски прибор, и остало ко шта може) коју бисмо доставили Дејану и његовој породици за Божић. Немамо пуно времена. Свако ко има неки предлог и идеју како бисмо то могли да организујемо, може овде да напише или да ми се јави на 0692393492. Покушаћу да по том питању контактирам и Марка који је био од непроцењиве помоћи породици Рајковић. Знам да не можемо свима помоћи. Знам да не можемо помоћи онолико колико је потребно. Али то мало колико можемо, ономе коме можемо, додаје осмех и оно што је још важније наду. Нико не би смео да буде сам у својим тешким данима. Ова тема тужно стоји празна... Не би требало да се заврши само на апелу. Хајде да обрадујемо породицу Стефановић за Божић. Пошаљимо им радост. Толико можемо.... PredragVId, Lady Godiva and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 Драги сви, На форуму се теренутно расправља о креационизму, медитацији, генетици... Наравно да је битно разговарати о свему томе (сво то шаренило тема и мишљења и јесу богатство овог форума), али док се тамо полемише, ова тема одлази у запећак. Ја могу да живим и верујем, а да не знам како је свет настао и да ли је постојала једна Ева или њих хиљаду. Али једно без чега нема хришанства ни нас, јесте љубав. Па хајде да макар у овом случају покушамо да испунимо Божију заповест, да љубимо ближње. Александра је овде дала конкретан предлог за људе из Бг. Свако од нас може да одвоји неки динар, или неку очувану ствар. Није ствар ни само у материјалној помоћи, него у томе да некоме учинимо Божић радоснијим. Ајде, људи, дајте неке предлоге. Укључите се у акцију. АлександраВ, JESSY, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јануар 1, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2017 @Дејан Ако бисмо прикупили пакете помоћи и послали евентуално аутобусом, да ли бисмо имали некога у Нишу да то сачека и достави породици? Ако бисмо прикупили већу количину помоћи као и новац за гориво и нашли некога да одвезе помоћ, да ли бисмо могли да рачунамо на подршку у Нишу? Идеја је да прикупимо одговарајућу одећу, храну, средства за личну хигијену, пакетић слаткиша за ћерку, школски прибор, и евентуално нешто од ситног покућства, ко шта може, има... и неки новац, бар за превоз ове помоћи. Ко хоће да уплати, има рачун, ми имамо идеју да пошаљемо "поклон" за Божић. Свако ко жели да учествује у овој акцији а из Београда је може да се прикључи, овде, на пп, поруком на телефон..... PredragVId, Lady Godiva and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2017 Sad ne znam, ja sam baš u obavezama, trewba Dejanu pustiti poruku. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 Морам да украдем ове стихове са друге теме. Болдовано се баш односи на ову тему, по мом мишљењу. Па ако се неко предомисли, Александрин бр је изнад, а до Божића има још мало времена. Мир Божији, браћо и сестре!!! пре 51 минута, Zero рече Šta je to što nama treba, da podelimo koru hleba? Danas, sutra, uvek znati drugome divno sjati? I kad imamo i nemamo, pronać' drugom srca deo; samo da ne zadremamo dok u nama raste kosmos ceo. Šta je to što nama fali da ne ostanemo mali? Nedonoščad, bez frtalja, nikad sluga Dobrog kralja? Kako prijatelja sačuvati, kako ljubavlju izuvati? Sve se izdaleka pitam i mislima u san skitam jer priželjkujem ono visoko, a nije baš po mojoj meri, ne umem da otvorim dveri da mi bitno bude nečije oko. АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 За сада смо скупили топлу одећу за ћерку, нешто мало одеће за Дејана, два џемпера за супругу, нешто мало козметике, део слаткиша за пакетић, мало хране. Имамо и нешто мало покућства, али ће достава ових ствари бити одложена уколико не обезбедимо превоз и будемо слали ствари поштом. Још увек се договарамо за превоз, пара за гориво ће бити, искрсли су неки технички проблеми око возила, још увек нисмо сигурни на који начин ћемо доставити ове ствари. Колико год да прикупимо и колико год мало људи да се јави, породица Стефановић ће добити пакет радости за Божић. Свако ко жели да се прикључи овој Божићној акцији добро је дошао. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 пре 4 часа, АлександраВ рече Колико год да прикупимо и колико год мало људи да се јави, породица Стефановић ће добити пакет радости за Божић. Свако ко жели да се прикључи овој Божићној акцији добро је дошао. PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 7, 2017 Пријави Подели Написано Јун 7, 2017 У оквиру једне од претходних акција ЖДУ помогли смо Дејану и његовој породици. Међутим, Дејан се јавио неколико пута са информацијом да се ситуација код њега искомпликовала и моли за помоћ. Уколико неко жели и може да помогне број телефона Дејанове супруге је 064/4989-402 Сузана Стефановић JESSY and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука