Avocado Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 пре 15 часа, Nenad Katic рече Đavo ima 666 mreža. U vreme antihrista ljudi će očekivati spasenje iz kosmosa. To će i biti najveća zamka đavola: čovečanstvo će iskati pomoć od vanzemaljaca, ne znajući da su to, zapravo, – demoni.“Prepodobni Gavrilo Urgebadze ... пре 3 часа, Nenad Katic рече Prorocanstvo starca Antonija :To je jos jedno zlo koje donosi televizija - poducavanje ljudi osobinama zlih duhova! I to se vec desava jer na coveka sa svih strana vec gledaju monstrumi. Njih danas nazivaju vanzemaljcima, i jos kojekako, ali su to - zli duhovi. Docice vreme kada ce se oni slobodno javljati ljudima, sluzeci antihristu i njegovim pristalicama. Kako ce tesko tada biti boriti se s njima! Još jedan stručnjak za starce... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 Vanzemaljci, projekat CIE....e ništa li ne znate ... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 пре 3 часа, Avocado рече Još jedan stručnjak za starce... Predlazem novu rec - страцосозерцалац. Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 Ne razumem potrebu jednog pravoslavnog svestenika da izlazi u javnost sa ovakvim stavovima, prvo su 1. nebitni 2. sumnjivi 3. nepotrebni i sluze za dodatno smucivanje naroda. Ne kontam zaista. Opet ostavljam prostor da su mediji to nesto iskontruisali ali opet ne verujem da su to ucinili sasvim tj od a do s. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 Последњег ванземаљца су убили људи чије идеје данас заступају они који тврде да када ванземаљци дођу раскринкаће учења тог првог ванземаљца! Нифада, drvce, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 Дијаспора у свемиру Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 5 часа, Muramasa рече Ja bih voleo da mi genetski poboljšani potomci odrastu na nekoj planeti gde će biti adaptirani na mnogo veću gravitaciju i surovu radijaciju. Неки кажу да таквих места има и на планети земљи,али само за неке Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 17 часа, МилошБГ рече Ne razumem potrebu jednog pravoslavnog svestenika da izlazi u javnost sa ovakvim stavovima, prvo su 1. nebitni 2. sumnjivi 3. nepotrebni i sluze za dodatno smucivanje naroda. Ne kontam zaista. Opet ostavljam prostor da su mediji to nesto iskontruisali ali opet ne verujem da su to ucinili sasvim tj od a do s. Potreba je da kaze sustinu vere koju ispoveda. Bogolikost ne mora biti ogranicena na covekolikost, odnosno svi bogoliki su ljudi. Tako sam ja razumeo bradonju. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 47 минута, drvce рече Potreba je da kaze sustinu vere koju ispoveda. Bogolikost ne mora biti ogranicena na covekolikost, odnosno svi bogoliki su ljudi. Tako sam ja razumeo bradonju. Tema je interesantna,problem je što se neki plaše pomeranja granica u smislu razmatranja neke teme. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nenad Katic Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nenad Katic Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Mislim da sam uspeo da postavim od trenutka od kog Veliki otac Serafim govori o ovoj temi .Koga interesuje poslusace. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука