Ana B. Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 5 минута, cloudking рече Moras da znas da o.Goran uglavnom lupa gluposti i pise nebuloze koje izmislja da ljudi ne bi videli koliko nije upoznat ni sa osnovama TE a kamoli da da njenu smislenu kritiku... ako si njega uzela za autoritet, onda sta da ti kazem osim - sazaljevam slucaj... al iskreno... inace on je moj istomisljenik po pitanju svega, a najveci autoritet mi je Bibilja. Znaci uzmi tu knjigu u ruke i probaj da steknes mudrost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 Ti ne priznajes Hrista jel tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 10 минута, Ana Bjelan рече inace on je moj istomisljenik po pitanju svega Shhh... ne bih se ja mnogo hvalio da sam Alefshinov istomisljenik... пре 10 минута, Ana Bjelan рече a najveci autoritet mi je Bibilja Nemam nista protiv. Samo mi objasni da li si u taboru onih koji Bibliju tumace bukvalno, ili si u onom drugom inteligentnom parvoslavnom taboru? пре 11 минута, Ana Bjelan рече Znaci uzmi tu knjigu u ruke i probaj da steknes mudrost. Citao sam bre bibliju. NIsta nisam stekao, osim potvrde da sam na pravom putu. пре 11 минута, Ana Bjelan рече Ti ne priznajes Hrista jel tako? tako je ali nema to veze sa Hristom. Ne priznajem ni jedno izmisljeno bice, dakle Hrist, Satana, Noje, Aleksandar Martinovic... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 Управо сада, cloudking рече Shhh... ne bih se ja mnogo hvalio da sam Alefshinov istomisljenik... Nemam nista protiv. Samo mi objasni da li si u taboru onih koji Bibliju tumace bukvalno, ili si u onom drugom inteligentnom parvoslavnom taboru? Citao sam bre bibliju. NIsta nisam stekao, osim potvrde da sam na pravom putu. tako je ali nema to veze sa Hristom. Ne priznajem ni jedno izmisljeno bice, dakle Hrist, Satana, Noje, Aleksandar Martinovic... tebi je djavo stavio 3D naocare i projektuje ti svoj film. Ako ne priznajes Hrista ti ga ubijas prijatelju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 @Ana Bjelan JEl mogu da te zamolim da ne vodis svaki moj pokusaj da raygovaramo u prepucavanje? Tema se razvodnjava i gubi na atraktivnosti jer niko nije zainteresovan da cita dvoje odraslih ljudi koji se trkaju ko ce kome vise da gurne glavu u pesak... ako se slazes ja bih se vratio konkretnim stvarima, kao sto je npr bilo moje pitanje upuceno tebi a odnosilo se na kritiku TE... Eto ja bih voleo da cujem koje su to cinjenice koje su tebe navele da mislis da je TE lazna, pogresna ili stagod bese mislis ti... Ћириличар, Lady Godiva and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 3 минута, Ana Bjelan рече tebi je djavo stavio 3D naocare i projektuje ti svoj film Jok... ni u njega ne verujem. пре 3 минута, Ana Bjelan рече Ako ne priznajes Hrista ti ga ubijas prijatelju. "jbg takav je poso, ni ja ga ne volim..." - Bili Piton пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Jok... ni u njega ne verujem. "jbg takav je poso, ni ja ga ne volim..." - Bili Piton djavolja rabota Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 5 минута, cloudking рече Ne priznajem ni jedno izmisljeno bice, dakle Hrist Kako izmišljeno biće? Da uopšte nije ni postojao tvrdi šaka najekstremnijih ateista (od kojih se Dokins ogradio). Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 Управо сада, Ana Bjelan рече djavolja rabota Tako je, nego jel si videla ovaj moj post... baci pogled. пре 4 минута, cloudking рече @Ana Bjelan JEl mogu da te zamolim da ne vodis svaki moj pokusaj da raygovaramo u prepucavanje? Tema se razvodnjava i gubi na atraktivnosti jer niko nije zainteresovan da cita dvoje odraslih ljudi koji se trkaju ko ce kome vise da gurne glavu u pesak... ako se slazes ja bih se vratio konkretnim stvarima, kao sto je npr bilo moje pitanje upuceno tebi a odnosilo se na kritiku TE... Eto ja bih voleo da cujem koje su to cinjenice koje su tebe navele da mislis da je TE lazna, pogresna ili stagod bese mislis ti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 If ivolushn iz true then how come hurricanes dont make cars? Checkmate atheists! Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 7 минута, cloudking рече @Ana Bjelan JEl mogu da te zamolim da ne vodis svaki moj pokusaj da raygovaramo u prepucavanje? Tema se razvodnjava i gubi na atraktivnosti jer niko nije zainteresovan da cita dvoje odraslih ljudi koji se trkaju ko ce kome vise da gurne glavu u pesak... ako se slazes ja bih se vratio konkretnim stvarima, kao sto je npr bilo moje pitanje upuceno tebi a odnosilo se na kritiku TE... Eto ja bih voleo da cujem koje su to cinjenice koje su tebe navele da mislis da je TE lazna, pogresna ili stagod bese mislis ti... kao prvo setim se svog skolovanja. Veronauka nije ni postojala kao predmet. U mom selu nije postojala ni crkva do skoro. Kad sam uzela Bibliju u ruke sve mi je bilo jasnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 2 минута, cloudking рече Jok... ni u njega ne verujem. "Verovanje" nije jednako "mišljenje da nešto (ne) postoji". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Kako izmišljeno biće? Da uopšte nije ni postojao tvrdi šaka najekstremnijih ateista (od kojih se Dokins ogradio). Hrist je izmisljen. Isus je verovatno postojao... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 пре 1 минут, Аурор рече "Verovanje" nije jednako "mišljenje da nešto (ne) postoji". Cekaj malo, ti vidis sa cime ja imam posla na ovoj temi i doso si da me vatas za terminologiju?... dakle Dare, zasluzujes tepanje majke mi Милан Ракић, Аурор and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 22, 2017 Пријави Подели Написано Април 22, 2017 Управо сада, cloudking рече Cekaj malo, ti vidis sa cime ja imam posla na ovoj temi i doso si da me vatas za terminologiju?... dakle Dare, zasluzujes tepanje majke mi Pa reko' dosta si imao lakog posla, malo izazov da napravimo... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука