Jump to content

Проф. др Радмило Рончевић о заблудама теорије еволуције

Ignjatije

Препоручена порука

пре 5 минута, cloudking рече

Moras da znas da o.Goran uglavnom lupa gluposti i pise nebuloze koje izmislja da ljudi ne bi videli koliko nije upoznat ni sa osnovama TE a kamoli da da njenu smislenu kritiku... ako si njega uzela za autoritet, onda sta da ti kazem osim - sazaljevam slucaj... al iskreno...

inace on je moj istomisljenik po pitanju svega, a najveci autoritet mi je Bibilja. Znaci uzmi tu knjigu u ruke i probaj da steknes mudrost.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ana Bjelan рече

inace on je moj istomisljenik po pitanju svega

Shhh... ne bih se ja mnogo hvalio da sam Alefshinov istomisljenik... :)

пре 10 минута, Ana Bjelan рече

a najveci autoritet mi je Bibilja

Nemam nista protiv. Samo mi objasni da li si u taboru onih koji Bibliju tumace bukvalno, ili si u onom drugom inteligentnom parvoslavnom taboru?

пре 11 минута, Ana Bjelan рече

Znaci uzmi tu knjigu u ruke i probaj da steknes mudrost.

Citao sam bre bibliju. NIsta nisam stekao, osim potvrde da sam na pravom putu.

пре 11 минута, Ana Bjelan рече

Ti ne priznajes Hrista jel tako?

tako je ali nema to veze sa Hristom. Ne priznajem ni jedno izmisljeno bice, dakle Hrist, Satana, Noje, Aleksandar Martinovic... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Shhh... ne bih se ja mnogo hvalio da sam Alefshinov istomisljenik... :)

Nemam nista protiv. Samo mi objasni da li si u taboru onih koji Bibliju tumace bukvalno, ili si u onom drugom inteligentnom parvoslavnom taboru?

Citao sam bre bibliju. NIsta nisam stekao, osim potvrde da sam na pravom putu.

tako je ali nema to veze sa Hristom. Ne priznajem ni jedno izmisljeno bice, dakle Hrist, Satana, Noje, Aleksandar Martinovic... 

tebi je djavo stavio 3D naocare i projektuje ti svoj film. Ako ne priznajes Hrista ti ga ubijas prijatelju.

Подели на овим сајтовима

@Ana Bjelan

JEl mogu da te zamolim da ne vodis svaki moj pokusaj da raygovaramo u prepucavanje? Tema se razvodnjava i gubi na atraktivnosti jer niko nije zainteresovan da cita dvoje odraslih ljudi koji se trkaju ko ce kome vise da gurne glavu u pesak...

ako se slazes ja bih se vratio konkretnim stvarima, kao sto je npr bilo moje pitanje upuceno tebi a odnosilo se na kritiku TE... Eto ja bih voleo da cujem koje su to cinjenice koje su tebe navele da mislis da je TE lazna, pogresna ili stagod bese mislis ti...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana Bjelan рече

tebi je djavo stavio 3D naocare i projektuje ti svoj film

Jok... ni u njega ne verujem.

пре 3 минута, Ana Bjelan рече

Ako ne priznajes Hrista ti ga ubijas prijatelju.

"jbg takav je poso, ni ja ga ne volim..." - Bili Piton

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Ne priznajem ni jedno izmisljeno bice, dakle Hrist

Kako izmišljeno biće? :)

Da uopšte nije ni postojao tvrdi šaka najekstremnijih ateista (od kojih se Dokins ogradio).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana Bjelan рече

djavolja rabota

Tako je, nego jel si videla ovaj moj post... baci pogled.

пре 4 минута, cloudking рече

@Ana Bjelan

JEl mogu da te zamolim da ne vodis svaki moj pokusaj da raygovaramo u prepucavanje? Tema se razvodnjava i gubi na atraktivnosti jer niko nije zainteresovan da cita dvoje odraslih ljudi koji se trkaju ko ce kome vise da gurne glavu u pesak...

ako se slazes ja bih se vratio konkretnim stvarima, kao sto je npr bilo moje pitanje upuceno tebi a odnosilo se na kritiku TE... Eto ja bih voleo da cujem koje su to cinjenice koje su tebe navele da mislis da je TE lazna, pogresna ili stagod bese mislis ti...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

@Ana Bjelan

kao prvo setim se svog skolovanja. Veronauka nije ni postojala kao predmet. U mom selu nije postojala ni crkva do skoro. Kad sam uzela Bibliju u ruke sve mi je bilo jasnije. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Kako izmišljeno biće? :)

Da uopšte nije ni postojao tvrdi šaka najekstremnijih ateista (od kojih se Dokins ogradio).

Hrist je izmisljen.

Isus je verovatno postojao... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

"Verovanje" nije jednako "mišljenje da nešto (ne) postoji".

Cekaj malo, ti vidis sa cime ja imam posla na ovoj temi i doso si da me vatas za terminologiju?... dakle Dare, zasluzujes tepanje majke mi :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Cekaj malo, ti vidis sa cime ja imam posla na ovoj temi i doso si da me vatas za terminologiju?... dakle Dare, zasluzujes tepanje majke mi :D

Pa reko' dosta si imao lakog posla, malo izazov da napravimo... ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...