cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 48 минута, Ana Bjelan рече znam da se Klaud uvredio, evo izvinjavam se za javno ponizenje Eee, kakve sam neofite propustao kroz sake s drugaruma ateistima u poslednjih desetak godina na ovom forumu, znas koja je verovatnoca da me ti uvredis? Slobodno me pitaj javno sve sto te zanima, nema potrebe da se dopisujemo preko priv.poruka. Privatne poruke cuvaj za postove koji ne smeju da se objave javno пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 57 минута, cloudking рече Eee, kakve sam neofite propustao kroz sake s drugaruma ateistima u poslednjih desetak godina na ovom forumu, znas koja je verovatnoca da me ti uvredis? Slobodno me pitaj javno sve sto te zanima, nema potrebe da se dopisujemo preko priv.poruka. Privatne poruke cuvaj za postove koji ne smeju da se objave javno Sta je neofit? Privatno ti nisam poslala nista bitno samo pitanje sto si tako uporan u ateizmu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 I ulazim u konverzaciju sa vama ateistima, jer ste vi najvatreniji branioci TE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Iako kao što bi rekao i Karelin teolozi evolucionisti ili moderni bogoslovi će više osramotiti Bibliju od ateističkih kleveti; oni se uvredljivije okreću Bogu od ateista koji poriču Njegovo postojanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 18 минута, Ana Bjelan рече I ulazim u konverzaciju sa vama ateistima, jer ste vi najvatreniji branioci TE Na poukama, najvatreniji branioci TE su vernici. Ozbiljno ti kazem. Аурор је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Na poukama, najvatreniji branioci TE su vernici. Ozbiljno ti kazem. Не неодарвинистичке. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Sto lepo taj Roncevic ne dodje ovde pa da icepa ove ateiste evolucioniste? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 5 часа, Ana Bjelan рече Hristos Voskrese Admini ja bih vas molila da ovakve gadosti sankcionisete. Razumem vreme prastanja i Vaskrsa al ovo je gadost. Klaud se sjajno drzi, al reci nekom da ce da ga mozda snadje bolest koja bi bila milost od Boga ako je i od sentimentalnog neofita mnogo je. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 7 часа, Ana Bjelan рече nema nista slucajno пре 8 часа, cloudking рече Nesto forum pobrkao loncice pa mi se gornji post ne prikazuje dobro, zato ga citiram da vidis @Ana Bjelan ovo je bio znak sa neba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 8 часа, cloudking рече Za mene ne postoji dobro ili zlo. Postoje samo ljudski postupci koje nose odredjenu karakteristiku ili tezinu u zavisnosti od toga kakve su drustvene okolnosti. Ono sto je za tebe zlo, za nekog isusovog savremenika je sasvim prihvatljivo... kao robovlasnistvo npr, kojeg se ni sama biblija ne stidi previse... Ili na primer, u bibliji pise da je greh nositi odecu od razlicitih materijala ili brijati bradu nedljeom... danas su ta grehovi u najmanju ruku smesni s obzirom da ih sami hriscani krse konstantno... evo ja sam siguran da ti u ovom trenutku krsis to biblijsko uputsvo da kao hriscanka NE SMES da nosis odecu od razlicitih materijala... Ides u pako gospo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 4 часа, Јанко рече Не неодарвинистичке. Zar nije neodarvinizam samo darvinizam + genetika? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 1 сат, Јелена011 рече Hristos Voskrese Admini ja bih vas molila da ovakve gadosti sankcionisete. Razumem vreme prastanja i Vaskrsa al ovo je gadost. Klaud se sjajno drzi, al reci nekom da ce da ga mozda snadje bolest koja bi bila milost od Boga ako je i od sentimentalnog neofita mnogo je. To je meni bilo upućeno a i nisu morali uopšte da brišu... bolje gledajte da pomognete mlađanoj neofitskoj "koleginici" da izađe iz te faze, nego što joj brišete poruke... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 1 сат, Ana Bjelan рече Odma da ti kazem ja ne gledam klipove koji su postavljeni umesto odgovora. Ako imas nesto da kazes napisi, a ako imas zanimljivi klip da pogledam prvo objasni o cemu se radi... zivot je prekratak a ja sam vec previse minuta zivota nepovratno poklonio apsolutnim glupostima sa youtubeta... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Zar nije neodarvinizam samo darvinizam + genetika? Јок, вала!(Што би рекла она баба што су је питали зна ли коју турску реч). "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Avokado i Oblak su kao Ivica i Marica izgubljeni u sumi i sad ce da stignu do kucice od cokolade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука