Jump to content

Жру противу новогодишњег славља на трговима ?

Препоручена порука

пре 1 сат, Н И Н Е рече

Е па сад.. Онда нека оснују странку и преузму буџет града. Можда је то и план, ствара се нова странка за изборе следеће година па им треба маркетинг. Видећемо.. Вучић ће вероватно опет наштанцати неколико странака да повуку његове конкуренте испод цензуса.

Razumem sta zelis reci i donekle se slazem, ali to ne znaci da mozes da trosis pare kako ti padne na pamet vec strogo po pravilima i u skladu sa zakonom sto ovde NIJE slucaj.

Takodje, gradjani imaju pravo da uticu na tokove novca ako smatraju da postoje bolji nacini da se upotrebi jer ipak je to njihov novac a predstavnici vlasti njihovi sluzitelji a ne obrnuto. I sto pre ljudi to shvate i prihvate, bice nam bolje. Ovu peticiju vidim kao jedan korak napred na tom putu. Dalje bi mogli da peticijom zahtevaju da se novac od finansiranja Tanjuga (koji ne postoji vec odavno!) preusmeri negde drugo itd itd.

Sto se tice Vucicevih politickih taktika i marifetluka, to je gotovo. Njima je odzvonilo!

Подели на овим сајтовима

Платићемо ми ту расвету,  још није ударио минус а људи се већ жале због великих рачуна струје, баш данас у дистрибуцији је било лудило, све рачуне преко 10. 000 динара.. шта ли ће тек бити  кад удари -10, 15...

Ја не смем ни да размишљам..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 12/18/2016 at 20:39, Зосима рече

Снс мамлазима, да нам је доста њиховог хлеба и игара,пинк гранд новогодишњих ноћи и замалћивање овог напаћеног народа!

И за време Жутих је исто било.

Да се само грађанство побуни, или лепо каже да се паре усмере на лећење деце, паре би се усмериле.

Подели на овим сајтовима

On 19/12/2016 at 20:42, florenntina рече

Pa? Kakve to sad veze ima sa uzurpacijom privatne svojine koju Vucic pokusava da nametne gradjanima Srbije?!

I kakav je ovo video btw?

Ма нема везе са узурпацијом приватне својине и Вучићем, поменула си SNS bota, хтела сам рећи ово видео Scantron му дође замена за SNS bot, ако ме разумеш,нисмо унели у поруке ништа погрешно. Може се погрешно протумачити или се саговрник наљути на неког чак тамо негде преко океана :mahmah:...иначе, данас је најкраћи дан у години, ако је љутње у срцу верника нек кратко траје.

Због поштовања трудим се да одговорим било коме, а ником нисам ништа дужна.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...