Jump to content

Данас је Свети ........, ову ствар ОБАВЕЗНО морате да урадите !!! (или никако НЕ СМЕТЕ да урадите !!!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сигурно сте ово видели.

Ко је творац оваквих дебилних наслова и текстова, које потом преузима и дели већина православних ФБ страница као и сви таблоидни медији?

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Капирам да доста тих обичаја иде из паганских времена још, и никако да се искорени, јер су ти обичаји, везани за поједина паганска божанства или духове, касније само транферисани на православне светитеље или арханђеле.

А што се новина тиче, езотерија и празноверје се у било ком облику много добро продају, за разлику од теологије, па једва чекају да напуне новине овим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Па "новинари", ко ће други :) Целокупно новинарство код нас, а и шире, се одавно свело на clickbait наслове, где просечног корисника интернета третирају као тоталног ретарда кога треба намамити имбецилним насловима да кликне на линк. Тако је сигурно много лакше него да трљају главу и труде се да квалитетом повећају читаност.

Наравно, сам садржај вести је потпуно небитан докле год неко кликће и чита исте.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Па "новинари", ко ће други :) Целокупно новинарство код нас, а и шире, се одавно свело на clickbait наслове, где просечног корисника интернета третирају као тоталног ретарда кога треба намамити имбецилним насловима да кликне на линк. Тако је сигурно много лакше него да трљају главу и труде се да квалитетом повећају читаност.

Наравно, сам садржај вести је потпуно небитан докле год неко кликће и чита исте.

Дебилизам. Знам да нешто добијају од броја прегледа, да ли новац не знам тачно. Од када сам то сазнао намерно не отварам те ретардиране вести. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Капирам да доста тих обичаја иде из паганских времена још, и никако да се искорени

Управо ти пагански обичаји се и наглашавају у тим текстовима. Као да је некоме стало да се народ и даље задржи на таквом поимању православља.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Просто не читати.

То треба стално наглашвати народу.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...