Milan Nikolic Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 У мору трговинских малверзација и дилерских закидања, како стручно оценити добру чоколаду - по нормалној цени? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 2, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 7 минута, Milan Nikolic рече У мору трговинских малверзација и дилерских закидања, како стручно оценити добру чоколаду - по нормалној цени? Svakako jedan od kriterijuma jeste i cena, ali i proverena roba. Ne znam kakve cokolade gotivis, ja uglavnom uzimam crnu cokoladu. Mlecne ne volim bas mnogo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shewolf Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 Domaći brend i ukusan naziv. Rekla bih Najljepše želje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 За мене најбоље чоколаде прави Lindt. Посебно бих препоручио Excellence Orange Intense Tavita је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 Мени су посебно укусне е сада да ли су наведене и квалитетне / добре / Јела сам једном неку италијанску са 99 посто какаоа, просто невероватно / само 1 посто неких вез.материја / довољна је једна коцка / PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука