sanja84 Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 On 18. 2. 2019. at 11:06, Natasenka рече mnogi su na psihoaktivnim lijekovima koji stvaraju iste probleme kao droga. nije nimalo lako skinuti se sa lijekova. kakav god problem imali ne uzimajte lijekove. jer s njima i posle njih problem će biti samo veći. nimalo manji. nek se niko ne zavarava. doktori olako daju lijekove. msm da je to legalna droga. ništa više. jeftino nas truju. Expand Znaš u čemu je štos. Za rešavanja problema je potrebno promeniti način života, razmišljanja... Zamisli da si lekar- vreme tranzicije...dođe ti čovek, kaže ima posao, nema platu za taj posao, decu i ženu treba hraniti, žena ne razume samo se svađa...živi u teškim uslovima sve u svemu...opravdan razlog za depresiju i ne može ništa da promeni. Da li ćeš mu dati lek protiv depresije ili anksioznosti ili ćeš ga pustiti da trpi ili da se ne daj Bože ubije...ili sebe ili porodicu. I tako. Ili ćeš mu reći...moli se Bogu biće sve dobro, znaš trpljen- spašen...pa ne mogu svi biti sveci; a i ne preko noći da promeni ceo način života... Lako je reći doktori truju..nekad nemaju drugi izbor Orthophill је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 On 18. 2. 2019. at 11:16, sanja84 рече Znaš u čemu je štos. Za rešavanja problema je potrebno promeniti način života, razmišljanja... Zamisli da si lekar- vreme tranzicije...dođe ti čovek, kaže ima posao, nema platu za taj posao, decu i ženu treba hraniti, žena ne razume samo se svađa...živi u teškim uslovima sve u svemu...opravdan razlog za depresiju i ne može ništa da promeni. Da li ćeš mu dati lek protiv depresije ili anksioznosti ili ćeš ga pustiti da trpi ili da se ne daj Bože ubije...ili sebe ili porodicu. I tako. Ili ćeš mu reći...moli se Bogu biće sve dobro, znaš trpljen- spašen...pa ne mogu svi biti sveci; a i ne preko noći da promeni ceo način života... Lako je reći doktori truju..nekad nemaju drugi izbor Expand meni je dr. dala antipsihotik. pošto je u manjoj dozi anksiolitik. za opuštanje želuca. kad sam joj sledeći mjesec rekla da je to za anksioznost i da neću da pijem rekla je da to daje svima. nakon nekog vremena postaneš imun na lijek. treba da pojačaš dozu. znači da se drogiraš. pokušavam mjesecima da ostavim potpuno. to su lomovi. vjeruj ko to nije pio može samo da priča. msm da je ravno ostavljanju droge. negdje piše da je isto kao skidanje sa heroina. ko se pomirio s tim da bude drogiran dok je živ nek. vjerujem da se može izboriti s jednim psih. stanjem lako bez lijekova. ovo samo povlači nove probleme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 On 18. 2. 2019. at 11:21, Natasenka рече meni je dr. dala antipsihotik. pošto je u manjoj dozi anksiolitik. za opuštanje želuca. kad sam joj sledeći mjesec rekla da je to za anksioznost i da neću da pijem rekla je da to daje svima. nakon nekog vremena postaneš imun na lijek. treba da pojačaš dozu. znači da se drogiraš. pokušavam mjesecima da ostavim potpuno. to su lomovi. vjeruj ko to nije pio može samo da priča. msm da je ravno ostavljanju droge. negdje piše da je isto kao skidanje sa heroina. ko se pomirio s tim da bude drogiran dok je živ nek. vjerujem da se može izboriti s jednim psih. stanjem lako bez lijekova. ovo samo povlači nove probleme. Expand Žao mi je što prolazite kroz to. Da, neki antipsihotici u malim dozama se daju kod nesanice...ali to se ne daje dugo vremena, koliko znam. Čak i kod psihoza se daje 6 meseci. (ako su akutne, ako se prvi put događaju i sl. ) Verujem da ćete lekarski vođeni sa smanjivanjem doza uspeti da ostavite lek. Želim vam puno sreće i uspeha u životu! Natasenka је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 On 18. 2. 2019. at 11:28, sanja84 рече Žao mi je što prolazite kroz to. Da, neki antipsihotici u malim dozama se daju kod nesanice...ali to se ne daje dugo vremena, koliko znam. Čak i kod psihoza se daje 6 meseci. (ako su akutne, ako se prvi put događaju i sl. ) Verujem da ćete lekarski vođeni sa smanjivanjem doza uspeti da ostavite lek. Želim vam puno sreće i uspeha u životu! Expand hvala. nadam se. svaki problem je lakši kad je krv čista od tih lijekova. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука