Гости Guest Написано Новембар 18, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 Започињете ли одговор на неко питање са "па"? У последње време гледам неке интервјуе, веома мало њих не користи ту поштапалицу... Мене су у основној школи учили да се никако реченица не започиње са "па".. Не знам зашто, у последње време говорим "како се зове"... и то ми је готово свака 5 реч... Ужас.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Tokom govora, jako cesto mi se desi da kazem "znas". Frustrira me kada primetim, a tek mogu misliti kako je drugima koji me slusaju. RYLAH, Рапсоди, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 ...па па, параноја. Juanito, Данче*, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Једна мени драга особа као поштапалицу често користи " ОНО "' и ја не бих могла да је замислим без тог његовог " оно "", а притом то тако слатко и бајно уметне у говор да му то дође више као украс него поштапалица која смета. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 On 18. 11. 2016. at 23:08, R2D2 рече Започињете ли одговор на неко питање са "па"? Expand Па, ја никад не започињем одговор са "па". Шалим се, дешава се, ријетко, мада избјегавам то. Углавном започињемо одговор са "па" када нисмо баш сигурни шта да кажемо, тј. како да одговоримо. Тако ја то видим. Данче*, АлександраВ, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Па - па! Путујемо данас па да вас поздравим. Ignjatije, Караконџула, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Па, користим често то "па" Смешни су ми омладинци са оно "брате", "тебра". Још кад девојкама,, сестрама, женама, па и мајкама то кажу. Има их који баш претерују, болесно стање може се рећи. Користим и оно "мислим", па и "јбг." Знају серије и филмови да створе заразу. Ономад док је на ТВ-у била серија "Село гори..." зезање је било са "Мислим, немој се љутиш". И тако... PredragVId, Рапсоди, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Користим "па" највише кад хоћу себи да дам мало времена, да смислим неки дипломатски одговор. Узречица ми је "значи", али не користим је превише често и то код мене не звучи иритирајуће. Покупила сам је због природе посла. Ignjatije, АлександраВ, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 On 19. 11. 2016. at 9:31, Рапсоди рече Једна мени драга особа као поштапалицу често користи " ОНО "' и ја не бих могла да је замислим без тог његовог " оно "", а притом то тако слатко и бајно уметне у говор да му то дође више као украс него поштапалица која смета. Expand Па оно, можда сам то и ја?!! Рапсоди, Драгана Милошевић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 On 19. 11. 2016. at 10:28, PredragVId рече Па оно, можда сам то и ја?!! Expand Па Ово...може бит.... PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Па, немојте каз'ти. Шта знам вероватно имам и ја поштапалице. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Pa dobro . U smislu - svejedno . АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 Линк АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2016 On 18. 11. 2016. at 23:08, R2D2 рече Не знам зашто, у последње време говорим "како се зове"... и то ми је готово свака 5 реч... Ужас.. Expand Па бре р2д2 што не исправиш то. Ти си паметна машина. Ја не само да користим па, него, користим и бре, па шта ми фали АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2016 Pa ne znam . U smislu - nemam ama bas nikakvu ideju . Pa nisam . U smislu - nisam . I Pa eto ... U smislu - desilo se . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука