Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 Управо сада, Нифада рече Svako vidi ono što hoće,naravno.U inicijativi Katoličke crkve koja je pokrenuta pre nekoliko godina upravo se vidi da se zajedno predstavljaju aju praznici:Božić,Vaskrs, Halloween,nekoj deci,u školi.Sve zavisi sa kojih pozicija nastupamo,ja ipak za razliku od vas mislim da je Satana autsajder Postavila sam tekst o odnosu Katoličke crkve prema slavljenju praznika,ako je praznik,( Halloween,.),i upravo ističu pokušaj da se to predstavi u rangu sa najvećim hrišćanskim praznicima. Poznati su nečiji stavovi,a korištenje laži kao metodologije može dati rezultate samo na kratke staze.Ne čudi me što neki vole maskirawe,navikli su na masku Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 4 minutes ago, cloudking рече Ovu floskulicu bi trebalo vec jednom za svagda promeniti kako bi imala tacniji oblik koji glasi "Svako vidi ono sto moze"... neko jednostavno ne moze da helovin vidi dalje od "demona" i "vestica" na sarenim kostimima... Da,svako vidi i drugog čoveka prema svojim mogućnostima,jer "mogućnosti drugog zavise i od kapaciteta nas samih" reče jedan sjajni srpski pisac. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 20 minutes ago, Нифада рече Postavila sam tekst o odnosu Katoličke crkve prema slavljenju praznika,ako je praznik,( Halloween,.),i upravo ističu pokušaj da se to predstavi u rangu sa najvećim hrišćanskim praznicima. Poznati su nečiji stavovi,a korištenje laži kao metodologije može dati rezultate samo na kratke staze.Ne čudi me što neki vole maskirawe,navikli su na masku Mislim da se ni vernici u americi ne zamlacuju s tim da je helovin nekakav bitan verski praznik... ljudima je to jedan veliki "zurka dan" i svi jedva cekaju da se provode i stavljaju svoju kreativnost na test... kamo srece da ljudi to rade svakoga dana... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 1 minute ago, Нифада рече Da,svako vidi i drugog čoveka prema svojim mogućnostima,jer "mogućnosti drugog zavise i od kapaciteta nas samih" reče jedan sjajni srpski pisac. Pa sto ne poslusas savet tog pisca nego sujes paljbu po helovinu na konto toga sto se ljudi maskiraju u vestice i demone? Zar pouka citiranog nije da su ljud ispod maske vazni a ne maska koju nose iz zabave? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 22 minutes ago, Ћириличар рече 52 minutes ago, Иван ♪♫ рече Zašto bi se iko maskirao u nakazu... Из забаве? Hajde onda ovako da probamo: zamisli sad nekoga koga se plašiš, nekoga ko te je vređao ili udarao bez trunke sažaljenja, ko te je maltretirao, možda te čak i mrzi. Da li bi se maskirao u tu osobu? Ili bi ti bilo gadno i ponižavajuće? Tako i ovde, zašto bi se ljudi maskirali u nakaze kad svi mrzimo nakaznost, bolest i smrt? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 5 minutes ago, cloudking рече Moja prijateljica, danas Naš narod odvajka da slavio praznike liturgijski i kući,uz nešto sadržajniju trpezu,koje propitivanje,praznik je praznik,za uživanje,na više nivoa,kao što prethodno rekoh Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 Управо сада, Иван ♪♫ рече Hajde onda ovako da probamo: zamisli sad nekoga koga se plašiš, nekoga ko te je uvredio ili udario bez trunke sažaljenja, ko te je maltretirao, možda te čak i mrzi. Da li bi se maskirao u tu osobu? Ili bi ti bilo gadno i ponižavajuće? Tako i ovde, zašto bi se ljudi maskirali u nakaze kad svi mrzimo nakaznost, bolest i smrt? A sto ste vama cela religija vrti oko smrti kad je svi mrzimo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 12 minutes ago, cloudking рече Kojih "nas"? Ja ne verujem u satanu. mislim da satana postoji isto koliko i bog- uopste Ne znam kako razumeš reč autsajder,nisam rekla da ne postoji,samo je autsajder Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 3 minutes ago, cloudking рече A sto ste vama cela religija vrti oko smrti kad je svi mrzimo? Pogrešno! Izvolte sad bundevu nataći si АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 1 minute ago, cloudking рече A sto ste vama cela religija vrti oko smrti kad je svi mrzimo? Hrišćčanstvo se ne vrti oko smrti,nego svedoči o trijumfu nad smrću Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 Zaboravila si sta si napisala... nema loso, podseticu: 17 minutes ago, Нифада рече ja ipak za razliku od vas mislim da je Satana autsajder Posto si napisala "za razliku od vas" impliciras da ga "mi"* smatramo insajderom, pa sam samo uputio promedbu da ga ja vidim ni kao aut ni kao insajdera, jerbo se radi o izmisljenom liku.... karakteru cija je glavna svrha da biblija bude zanimljiva za citanje... dramaturski element *- koji to mi? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 2 minutes ago, Иван ♪♫ рече Pogrešno! Izvolte sad bundevu nataći si Mnogo bzvz dizete galamu oko nebitne stvari. Sta je to toliko strasno, odnosno, sta ce to da se desi zbog toga sto se ljudi maskiraju u demone? Aj da ostavimo po strani razlog ZASTO oni to rade... eto rade i sta ces mu... ali sta je sad tu tolki problem? U kom smislu to ugrozava ivana, nifadu, kratosa i ekipu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 2 minutes ago, cloudking рече Zaboravila si sta si napisala... nema loso, podseticu: Posto si napisala "za razliku od vas" impliciras da ga "mi"* smatramo insajderom, pa sam samo uputio promedbu da ga ja vidim ni kao aut ni kao insajdera, jerbo se radi o izmisljenom liku.... karakteru cija je glavna svrha da biblija bude zanimljiva za citanje... dramaturski element *- koji to mi? u ovom slučaju vi jest jednako ti Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 11 minutes ago, cloudking рече Pa sto ne poslusas savet tog pisca nego sujes paljbu po helovinu na konto toga sto se ljudi maskiraju u vestice i demone? Zar pouka citiranog nije da su ljud ispod maske vazni a ne maska koju nose iz zabave? Neki ljudi iz zabave npr.koriste problem uopšte sa tim,moj stav je da forsiranje estetike ružnog kao vida zabave nije nešto što mi je lepo.Poznato je i da su najveći hrišćanski praznici u Americi komercijalizovani do te mere da se sav praznik sveo na taj smisao,no nemam problem ni sa tim,ali postoje bolje varijante praznika i praznovanja,pa i zabave od Halloween-a,to je suština onog što htedoh reći,no ti vidiš ono što možeš,naravno Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 Управо сада, Нифада рече Neki ljudi iz zabave npr.koriste problem uopšte sa tim,moj stav je da forsiranje estetike ružnog kao vida zabave nije nešto što mi je lepo.Poznato je i da su najveći hrišćanski praznici u Americi komercijalizovani do te mere da se sav praznik sveo na taj smisao,no nemam problem ni sa tim,ali postoje bolje varijante praznika i praznovanja,pa i zabave od Halloween-a,to je suština onog što htedoh reći,no ti vidiš ono što možeš,naravno Neki ljudi iz zabave npr.koriste narkotike,no nemam problem uopšte sa tim,moj stav je da forsiranje estetike ružnog kao vida zabave nije nešto što mi je lepo.Poznato je i da su najveći hrišćanski praznici u Americi komercijalizovani do te mere da se sav praznik sveo na taj smisao,no nemam problem ni sa tim,ali postoje bolje varijante praznika i praznovanja,pa i zabave od Halloween-a,to je suština onog što htedoh reći,no ti vidiš ono što možeš,naravno Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука