Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 4 minutes ago, Zayron рече Tamo je poslao pismo i Predrag Ilić pa ga je papa Francisko lično pročitao. E vidiš, ja sam avu malo drugačije razumeo...mada, kad malo bolje razmislim mogao bi ava tu malo da se iscima. Recimo napišem pismo, on ga prevede na italijanski, formalno prođe komisiju, ako baš mora i ode do pape. Evo, ovim putem ga pozivam da se uključi, ukoliko želi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 2 minutes ago, Zayron рече Samo u Albaniji ih imamo 38 mučenika, martira komunističkog režima: http://www.e-communio.ro/stire5307-albania-beatificati-38-de-martiri-pentru-cristos-din-timpul-dictaturii-comuniste A jeste li kanonizovali bar jednu žrtvu kapitalističkog, ekstremno desničarskog divljanja Pinočeovog režima ili nekih drugih vojnih hunti u Južnoj Americi? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 25 minutes ago, Ivan Marković рече E vidiš, ja sam avu malo drugačije razumeo...mada, kad malo bolje razmislim mogao bi ava tu malo da se iscima. Recimo napišem pismo, on ga prevede na italijanski, formalno prođe komisiju, ako baš mora i ode do pape. Evo, ovim putem ga pozivam da se uključi, ukoliko želi. Pa da, još vas ja moram poganjat da nešto uradite. Ako barem tako nešto ne napravite i ne smognete se na tako nešto kao rezultat cijelog ovog forumašenja onda forum bolje zatvorite kad vam već nije k ničemu ozbiljnijem, samo za postavljanje You Tube videa, sličica i za chatovanje. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 13 minutes ago, Zayron рече Inače imamo mi tih mučenika i svetitelja iz doba komunizma svuda Imamo i mi mnogo mučenika kapitalizma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 4 minutes ago, Zayron рече Samo u Albaniji ih imamo 38 mučenika, martira komunističkog režima, beatifikovani jučer 5. novembra 2016.: http://www.e-communio.ro/stire5307-albania-beatificati-38-de-martiri-pentru-cristos-din-timpul-dictaturii-comuniste Jesu li i oni blagosiljali ubijanje Srba i kon. logore? Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 2 minutes ago, Ivan Marković рече A jeste li kanonizovali bar jednu žrtvu kapitalističkog, ekstremno desničarskog divljanja Pinočeovog režima ili nekih drugih vojnih hunti u Južnoj Americi? Jok, oni su dobri katolici Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 6 minutes ago, Zayron рече Pa da, još vas ja moram poganjat da nešto uradite. Ako barem tako nešto ne napravite kao rezultat cijelog ovog forumašenja onda forum bolje zatvorite kad vam već nije k ničemu ozbiljnijem, samo za postavljanje You Tube videa i sličica i chatovanje. A ne, Zairone, i ti imaš veze, bar tako kažeš, ali odbijaš da se uključiš. Nadam se da ta vajna komisija ima neki mejl. Mada ne vidim svrhu ako se i ti i ava i svi oni koji možda imaju neke relevantne kontakte naprave Toše, jer će onda to moje pismo da završi u džanku ili spamu. Pa nije to Ilićevo pismo tek tako otišlo papi na lepe oči. No dobro, ako vama nije stalo, što bi se ja tangirao. Vi ćete svakako uraditi šta ste naumili. Kao što i sam ponavljaš kroz mnoštvo postova. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 12 minutes ago, Ivan Marković рече A jeste li kanonizovali bar jednu žrtvu kapitalističkog, ekstremno desničarskog divljanja Pinočeovog režima ili nekih drugih vojnih hunti u Južnoj Americi? https://www.ncronline.org/blogs/faith-and-justice/oscar-romero-martyr-faith https://cs.wikipedia.org/wiki/Óscar_Romero A proglasio ga je blaženim isto kao i Stepinca baš papa Jovan Pavle II, onaj tvoj omiljeni continentalni liberator. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 5 minutes ago, zuti car рече Jok, oni su dobri katolici Žuti care, stvarno si car Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 1 minute ago, Zayron рече https://www.ncronline.org/blogs/faith-and-justice/oscar-romero-martyr-faith https://cs.wikipedia.org/wiki/Óscar_Romero a kanonizovao baš papa Jovan Pavle II, onaj tvoj omiljeni continentalni liberator Dobro, pošteno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 23 minutes ago, Zayron рече Inače imamo mi tih mučenika i svetitelja iz doba komunizma svuda, Stepinac je samo jedan medju stotinama čije su kauze u toku ili su završene: https://en.wikipedia.org/wiki/Tit_Liviu_Chinezu http://bit.ly/2eAvag4 A o Stepincu se kaže da je Najhrabriji evropski biskup iz doba komunizma NEJSTATEČNĚJŠÍ EVROPSKÝ BISKUP Z DOBY KOMUNISMU A ima li medju tim stotinama i jednog koji je bio verski vodja fasisticke drzave ? I jednog koji je blagoslovio konc. logore i istrebljivanje jedng naroda ? Mislim , ako imate jos kojeg takvog da ga odma' za svetog proglasite . I mislim da imate spanske konkvistadore i katolicke popove iz srednjeg veka koji su pobili milione indijanaca u ime pape , njih obavezno sve da proizvedete u svece , naradili se ljudi , zasluzili su. Pa onda inkvizitore , sve do jedog , nije bre laka ta sluzba , spaljivanje zena , i oni da se posvete. Ono kad ste vec krenuli tim putem ... Ivan Marković and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 22 minutes ago, Ivan Marković рече A ne, Zairone, i ti imaš veze, bar tako kažeš, ali odbijaš da se uključiš. Nadam se da ta vajna komisija ima neki mejl. Mada ne vidim svrhu ako se i ti i ava i svi oni koji možda imaju neke relevantne kontakte naprave Toše, jer će onda to moje pismo da završi u džanku ili spamu. Pa nije to Ilićevo pismo tek tako otišlo papi na lepe oči. No dobro, ako vama nije stalo, što bi se ja tangirao. Vi ćete svakako uraditi šta ste naumili. Kao što i sam ponavljaš kroz mnoštvo postova. Nije valjda da nemaš povjerenja u episkope SPC, sve što trebaš da uradiš je da im pošalješ email ili klasično pismo i ako imaš neke objemnije doikaze, knjige, arhivalije, kino filmove, fotografije onda i paket a oni sve to imaju iznijeti tamo na komisiji i o svemu tome poraspravljati sa hrvatskom stranom. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 5 minutes ago, Ivan Marković рече Žuti care, stvarno si car Bila ona izreka za vreme komunizma "on je govno od coveka ali je odlican komunista " ,katolici su to podigli na visi nivo Ivan Marković and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 2 hours ago, Zayron рече I kakve veze sad to ima ponovo sa vojnim vikaroim ili viojnim ordinariojom koji je čisto crkvena funkcija isto kao iguman ili matka představená, opatica nekog ženskog klaštera, manastira ili biskup/episkop? Javno je pozivao vernike da stanu uz ustase, prikljuce im se i podrze ih u svakom pogledu. Dakle covek je bio masina za mobilizaciju u ustase. Ivan Marković, zuti car, Pontifex Emeritus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 Управо сада, Zayron рече Nije valjda da nemaš povjerenja u episkope SPC, sve što trebaš da uradiš je da im pošalješ email ili klasično pismo i ako imaš newke objemnije doikaze, knjige, arhivalije, kinofilmove, fotografije onda i paket a oni sve to imaju iznijeti tamo na komisiji i o svemu tome poraspravljati sa hrvatskom stranom. Имам апсолутно поверење у моје архијереје, али је проблем што они ово што сам ја рекао већ знају, али немају никакав утицај на процес канонизације. А то што помињеш хрватску страну схватићу као лошу шалу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука