Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 16 hours ago, Zoran Đurović рече Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Управо сада, Ivan Marković рече 18 hours ago, Zoran Đurović рече Одушевљаваш ме са овим апофатичким коментарима RYLAH and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 20 minutes ago, Zoran Đurović рече А како тебе није срамота да причаш о књизи коју ниси читао? Само тај факат говори колико си интелекталац... Најобичнији шарлатан кога морал не спречава (пошто га нема) да каже све и супротно од свега... Већ сам вам рекао свима да Леон није Џомић, камену се казало, и није ми никакав рођак. А баш сте се лепо примили... Не трчи пред руду. Читао сам фељтоне и чланке које је дотични аутор својевремено објављивао. А што се тиче Џомића, ако си слагао, не знам како мислиш да те ико више схвати озбиљно? Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Но, као год било, иди објасни Џомићу да је "бојовник" који се острвио на тако племенито штиво. Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Управо сада, Ivan Marković рече Не трчи пред руду. Читао сам фељтоне и чланке које је дотични аутор својевремено објављивао. А што се тиче Џомића, ако си слагао, не знам како мислиш да те ико више схвати озбиљно? Ниси читао књигу. Али зато, као свако добар Србин и православац, узимаш да је дискредитујеш. То је оно што сам вам показао: ви се не руководите разумом, зато вас Ава шиба. За Џомића су сви поукаши још пре 20 дана схватили... и лепо сам написао да сам вас намонтирао, и који су били разлози за то. То је уметност, друже, а те ствари коцкаст мозак не може да укапира... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 28 minutes ago, Zoran Đurović рече А како тебе није срамота да причаш о књизи коју ниси читао? Само тај факат говори колико си интелекталац... Најобичнији шарлатан кога морал не спречава (пошто га нема) да каже све и супротно од свега... Већ сам вам рекао свима да Леон није Џомић, камену се казало, и није ми никакав рођак. А баш сте се лепо примили... Осим тога, нигде ниси демантовао да Леон није Џомић или ја то не видех. Како год, зафарбао си се опет у ћошку и при томе крајње непотребно у то увукао и Џомића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 3 minutes ago, Ivan Marković рече Но, као год било, иди објасни Џомићу да је "бојовник" који се острвио на тако племенито штиво. Случај је завршио на суду. А Џома може вама да буде ауторитет... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Управо сада, Ivan Marković рече Осим тога, нигде ниси демантовао да Леон није Џомић или ја то не видех. Како год, зафарбао си се опет у ћошку и при томе крајње непотребно у то увукао и Џомића. Ти си познат као пажљив читалац... Сада знаш и да нисам написао нешто што јесам... Крвави сте, мајке ми Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 6 minutes ago, Zoran Đurović рече Ниси читао књигу. Али зато, као свако добар Србин и православац, узимаш да је дискредитујеш. То је оно што сам вам показао: ви се не руководите разумом, зато вас Ава шиба. За Џомића су сви поукаши још пре 20 дана схватили... и лепо сам написао да сам вас намонтирао, и који су били разлози за то. То је уметност, друже, а те ствари коцкаст мозак не може да укапира... Не, само триес и кусур наставака фељтона. Није шија него врат. Ал нема везе. Него цитирај где си демантовао да је особа са ником Леон Џомић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Дакле, попе, цитат! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Управо сада, Ivan Marković рече Дакле, попе, цитат! Tolle lege, tolle lege! Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 20 minutes ago, Zoran Đurović рече Tolle lege, tolle lege! Non possum tollere quia non scio quid legere? Dic mihi veritatem. Ubi dixisti ut Leon non fuerit Velibor? Non possum scire. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 34 minutes ago, Zoran Đurović рече Ти си познат као пажљив читалац... Сада знаш и да нисам написао нешто што јесам... Крвави сте, мајке ми Si scripsisti, da mihi scriptum. Ubi scripsisti ut Leon non fuerit Velibor? Ubi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 37 minutes ago, Zoran Đurović рече Ти си познат као пажљив читалац... Сада знаш и да нисам написао нешто што јесам... Крвави сте, мајке ми Ubi es, abas? Non habeo tempus. Eo dormire. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 12 minutes ago, Ivan Marković рече Si scripsisti, da mihi scriptum. Ubi scripsisti ut Leon non fuerit Velibor? Ubi? Apud concilium Constantinopolitanum 1756, in commentariis scripsi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука