Jump to content

Građanska inicijativa da država nagradi majke više djece

Препоручена порука

3 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Pa tako to s ženama, kažeš pa se odmah i izvinjavaš :D 

A tako ti je to kad kad se čitav zivot podredjujem ženskom autoritetu:D

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Paradoksologija рече

Darealis, ti se u svojoj argumentaciji vrtiš u sopstvenom izmišljenom krugu: muškarci su 'vaki a žene 'nake jer je to tako i ja to kažem, a svi oni silni muškarci koji su 'naki su u stvari žene, dok su žene koje su 'vake u stvari muškarci, jer se zna da su muškarci 'vaki a žene 'nake.

Хоћу да кажем да постоје есенцијални мушко и женско, да. :) 

Верујем да је то суштина овог покушаја свођења на апсурд.

18 minutes ago, Paradoksologija рече

Niko tebi ne brani da u to veruješ, ali to je samo još jedno iracionalno verovanje koje ljudi mogu imati, poput verovanja u karakter determinisan horoskopskim znakom. Nije obavezujuće za druge ljude i teško da im ga možeš 'objasniti' i privoleti ih da ga prigrle.

???

Како год, стварно, тако јесте, то видимо у животу и мени је то крај приче...

Немам ни разлога да 'објасним' другима и да их 'реформишем' као феминисткиње. :)  

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Исти случај. На пример, ја намерно "гурам" свуда нове технологије да бих видео где ће да се најбоље да се приме, али свакако размишљам о твојим "креда је важна за моторику" писањима. Кад год пишем по белој табли фломастером и осетим трење и физички отпор, сетим се тебе и кренем да размишљам зашто, како и остало. :smeh1:

Пита жена у тим тренуцима шта ми је, зашто сам тако одсутан, а ја кажем: "Ма  ништа бре, размишљам о Александри!"

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, АлександраВ рече

Има ту мало истине :blush:

Znam jer sam te ja dosta puta iznervirao. Ti si mnogo emotivnija nego ja i iznerviras se u raspravama brze:) Mada sam uvijek ja odustajao na vrijeme hihihi:)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Пита жена у тим тренуцима шта ми је, зашто сам тако одсутан, а ја кажем: "Ма  ништа бре, размишљам о Александри!"

:smeh1: данас, сутра, када добијеш неку (нобелову) награду, ја ћу стара бака са сетом да се сетим ових наших разговора:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, Paradoksologija рече

muškarci su 'vaki a žene 'nake jer je to tako i ja to kažem, a svi oni silni muškarci koji su 'naki su u stvari žene, dok su žene koje su 'vake u stvari muškarci, jer se zna da su muškarci 'vaki a žene 'nake

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

мудро :)))

Opipavam puls i kad krene srce da pumpa, ja se smirim heheh:drugarstvo:e

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...