БанеЛ Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 @Дијана. Аватар сам променио само због Ниџојле, иначе нема шансе! У праву је био, одмах се повећала посећеност профила! Свратите слободно, не уједам! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 3 minutes ago, БанеЛ рече @Arsenija На тај сам налетео негде. Нећу да те одајем. Пст, конспирација! Dobro , Bane Lutkice . Лидија Миленковић and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 1 minute ago, Arsenija рече Dobro , Bane Lutkice . Л је од презимена, а то би могла да сазнаш само као госпођа Л. У супротном, нема шансе! Хвала за Луткицу. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 3 minutes ago, БанеЛ рече @Дијана. Аватар сам променио само због Ниџојле, иначе нема шансе! У праву је био, одмах се повећала посећеност профила! Свратите слободно, не уједам! Cuti, rijetko kad navracam na profile s dobrim namjerama... Sto manje ti adm. navraca na profil, to bolje... Jakako, sliku, godine, status veze, obrazovanje, interesovanje, to sve olaksava/sprecava komunikaciju, po potrebi... БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 9 minutes ago, Дијана. рече U pravu si za brend, sad bi stvarno bilo bez veze da ti promijenis ime, osim da ga zamijenis za stvarno, ali uvijek uz napomenu, Obi. Ja se uvijek zalijepim za prvo ime, zapamtim ime i/ili avatar i moj neki utisak licnosti, i ne volim te promjene, npr. 'Zivana' za mene nije cak ni Jelena, uvijek Lapis... Mislim da je Lepi Laki rekorder u mijenjanju nomena/omena Zamislite sta bi bilo kad bi Dzesi mijenjala i imena ko avatare... Ja sam dosljedna sa imenom svojim krstenim, mada ne toliko sa avatarima. Divim se ljudima koji nisu mijenjali ni ime ni avatar, to su stabilne licnosti! Nego, eno `nomad Opel promenuo "Kadett" u "Astra", pa `ste videli sta su napravili!... Sanja Т. and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Haha, ne znam u cem' je poenta, ja sam samo vozila jugica i neku krntiju od punta -.- obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 49 minutes ago, Дијана. рече Divim se ljudima koji nisu mijenjali ni ime ni avatar, to su stabilne licnosti! Ili ne umeju da promene. Јелена011 and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Nego, da otvorim neku anketu ? Paradoksologija, Дијана. and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Odavno nisi, zabusavas... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Мени је ник ниђе везе. И није ми до сад падало на памет да га мењам... Н И Н Е, Караконџула and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 1 hour ago, БанеЛ рече Л је од презимена, а то би могла да сазнаш само као госпођа Л. У супротном, нема шансе! Хвала за Луткицу. Nema šanse . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Ју, ју, ју... Бане озбиљан, сад видим.. БанеЛ, Дијана. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Бане, озбиљна Луткица. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 2 hours ago, Дијана. рече Divim se ljudima koji nisu mijenjali ni ime ni avatar, to su stabilne licnosti! Kao, na primjer, Aqui i do skora Genijus Mada i ja nikad nisam mijenjala nik, a i sliku možda tri-četiri puta A što se tiče tog mijenjanja, da budem iskrena, više je što me mrzi da to uradim, nego što sam nešto stabilna АлександраВ, Дијана., БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 7 hours ago, Живана рече A hoces da nam otkrijes zasto Frida? Jel Frida Kahlo ili nesto drugo? sta cu kad sam radoznala.... Kako molim?! Postoji još nešto pored Fride Kahlo? NE, jedna je Frida ...! Zasto Frida? Ako znas ko je i kakva je bila Frida, onda znas i zasto. Zbog osmeha , koji izvuce iz svakog bola i pretvori ga u remek delo...Zato! Salim se malo malo... a i ne potpuno Da, bas ta Frida.Inace, imas njene oci na mom profilu :)....elem, a cije oci ti krijes,a? P.S. Oš ti kažem i zašto konj na avataru Караконџула, Mилена КШ, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука