Ignjatije Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Će da glasam za njega.Lud je ko struja. Ћириличар, Tumaralo., Ina Ina and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Vidim sada da je Andrej gradio neku kucicu , od drveta i zemlje , mene zanima da li je ona zavrsena i kako sada izgleda , s obzirom na to da nas ceka duga i hladna zima , a valjalo bi da je do sada vec pokrivena ... Da li je sebi postavio neki rok za zavrsetak i eventualno useljenje ? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 On 5. 10. 2016 at 13:23, Arsenija рече Vidim sada da je Andrej gradio neku kucicu , od drveta i zemlje , mene zanima da li je ona zavrsena i kako sada izgleda , s obzirom na to da nas ceka duga i hladna zima , a valjalo bi da je do sada vec pokrivena ... Da li je sebi postavio neki rok za zavrsetak i eventualno useljenje ? Konačno pravi nefalšovani Moravak za predsjednika Srbije! http://bit.ly/2cWCdAB Grave information for František Fajgel, located in the hřbitov Orlová - města Orlové, Orlová Moravian-Silesian Region (Ostrava, Czech Republic). This headstone image, GPS location and personal data were contributed and verified by volunteers to provide you with the most valuable cemetery and genealogy data in the world. https://billiongraves.com/grave/František-Fajgel/13935268#/ To budu neki njegovi dalji rodjaci ili čak i pretci. At žíje moravské Srbsko! Slovanská Epopej (Mucha) byla k vidění naposledy, stěhování nezvrátil ani protest Fotogalerija александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Nista ne razumem . I kako ce gradjani da mu povere drzavu na upravljanje ? P.s. Iskreno mene ovo podseca na bajku o 3 praseta ... P.s.s. Samo za Zajrona . александар живаљев and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 9 minutes ago, Arsenija рече Nista ne razumem . I kako ce gradjani da mu povere drzavu na upravljanje ? P.s. Iskreno mene ovo podseca na bajku o 3 praseta ... P.s.s. Samo za Zajrona . Pa šta kako, Srbsko vždy bylo moravské, že? Velká Morava Stránka Morava (srbská řeka) byla sloučena s touto александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 15 minutes ago, Arsenija рече Nista ne razumem . I kako ce gradjani da mu povere drzavu na upravljanje ? P.s. Iskreno mene ovo podseca na bajku o 3 praseta ... P.s.s. Samo za Zajrona . Aha, sad sam razumio. To aludirate Arsenijo, na činjenicu da su Moravaci veći katolici od Poljaka Iraca i Hrvata zajedno i veći papisti i od najfanatičnijih katoličkih Filipinki, te su za njih dječiji vrtić. http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Katolická_AO александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 1 hour ago, Kratos рече Će da glasam za njega.Lud je ko struja. Највероватније ћу гласати и ја за њега. Није он луд. Човек има борбени дух и спреман је на конкретне, ако је неопходно и радикалне методе. Онај ко треба да изведе радикакне потезе, Војвода Шешељ је нешто утихнуо. Разлог не знам који је. Да ли чека Вучково преобраћење, или је уцењен Хагом, или нешто треће, није ми познато. Андреј је млад, образован, до сада некорумпиран. Велики је патриота, упућен православни верник, породичан човек. Модеран, али чувар традиционалних вредности, борац против негативних трендова на свим пољима. И што је најбитније има петљу(да не кажем нешто друго ) да се бори и жртвује на терену, а не само на речима. Нека га Бог благослови и води у свету политике. До победе! П.с. @Zayrone, тако ти Мораве не спамуј ми објаве. Више пута сам ти то рекао. Како те није срамота да опет радиш исто? Ј те ти клипови и текстови чешки који везе немају са темом баш. Човеку се каже једном, двапут, трипут... а теби не вреди милијарду пута. emilija and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 2 hours ago, Ignjatije рече @Zayrone, тако ти Мораве не спамуј ми објаве. Више пута сам ти то рекао. Како те није срамота да опет радиш исто? Ј те ти клипови и текстови чешки који везе немају са темом баш. Човеку се каже једном, двапут, трипут... а теби не вреди милијарду пута. O kakvom to sad spamovanju je riječ? Pišem strogo k temi. Neko takav porijeklom Moravak (što sam objasnio) bude taj najbolji kandidat za predsjednika Srbije što ste ga imali ikada. A ne půjde domů (video) do Moravian - Silesian region jer sad ima važnijeg i neodložnog posla u Srbiji. александар живаљев and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Ontopik Cirkus nije kompletan ako nema klovnova. Justin Waters, Avocado, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 33 minutes ago, cloudking рече Ontopik Cirkus nije kompletan ako nema klovnova. александар живаљев and Augustinus је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Најновији интервју Андреја Фајгеља. @Arsenija, Овде говори и о тој кући: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Joj nama bi baš on dobro došao na ove naše krajske izbore sad u petak i subotu 7./8. 10. 2016.da nam digne tu moravské povstaní, takav ustanak baš sad trebamo, nismo ga imali kakav treba već 400 godina ovdje! Da skinemo tu bagru desne tunelare i lopove i lijeve sociopate. http://www.alternativaproceskourepubliku.cz/ Alternativa pro Českou Republiku Alternativa pro ČR - Praha Hampl nasazuje do boje o senát těžkou vojenskou techniku александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Др Фјагељ јесте несумњиво из добре интелектуалне куће, образован човјек, надам се и добар отац четворо дјеце. Несумњиво да је био под великим притиском као директор КЦ Новог Сада (хајка у Културном додатку Политике), али баш то да је на притисак реаговао унижавањем и туђег и личног достојанства, не чини му озбиљну препоруку за функцију која подразумева разноврсне притиске. Осим ако моравска крв не помогне, што рекао @Zayron. @cloudking jе лијепо одредио контекст те егзотичне кандидатуре. Када би она имала циљ да се избори за неку конкретну ствар, нпр., када се моја учитељица медицине и морала, професорка Дана Грујачић, кандидовала за предсједницу, она је првенствено имала у виду да се избори за "гама-нож" за неурохируршке болеснике. Другачијим апелима није успјевала да анимира политичаре. Сада је у томе успјела, и, кажем, када би се кандидати без страначке инфраструктуре борили за неки конкретан, чинило се и ситнији, циљ, то би имало веће ефекте, него овако... Данче*, Џуманџи, Zayron and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Imace sada, moze biti, opasnog protivkandidata u vidu Vuka Jeremica koji je kao demokrata i kao patriota istovremeno. A ovde mnogi vole sve to kao ovo i kao ono pa mislim da on ima veliku nefer prednsot u odnosu na Andreja i ostale full patriote. Милан Ракић, RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука