Milan Nikolic Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Nemoj sad na salu Ja ti navodim istorijske i teoloske cinjenice koje tvrde da je markovo evandjelje nastalo 65-70 god. nakon Isusove smrti i Matejevo koje je nastalo 80-100 nakon Isusove smrti i Lukovo izmedju 90-120 god nakon Isusove smrti i Jovanovo izmedju 90-120 god. nakon Isusove smrti Па не знам које су то чињенице. Може бити да си опет нешто пермутовао. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Најбитнији податак је да је Богородица била сведок, јер ни једној мајци не може да се учини да види своје дете а у ствари је неко друго. И још нешто колоко година после смрти Мухамеда је написан куран? O tome nije tema nego je tema da li je Jovan koji je napisao Evandjelje Apostol Jovan? Ja sam naveo istorijske i teoloske cinjenice koje pokazuju da je njegovo Evandjelje napisano izmedju 90-120 god. A svi znamo racunati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 ... Па не знам које су то чињенице. Може бити да си опет нешто пермутовао. Eno ti istorije pa gledaj i citaja tek onda reci da ja nesto permutujem 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Ако ми не покажеш о чему је реч добићеш прву опомену. 0409_feel Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Најбитнији податак је да је Богородица била сведок, јер ни једној мајци не може да се учини да види своје дете а у ствари је неко друго. И још нешто колоко година после смрти Мухамеда је написан куран? O tome nije tema nego je tema da li je Jovan koji je napisao Evandjelje Apostol Jovan? Ja sam naveo istorijske i teoloske cinjenice koje pokazuju da je njegovo Evandjelje napisano izmedju 90-120 god. A svi znamo racunati Јесте то је Јован Богослов, који је написао јеванђеље а касније и Откровење, верујми те податке које си нашао су нетачни, провери да ли су подаци везани за православну веру а не за неку секту. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Ако ми не покажеш о чему је реч добићеш прву опомену. 0409_feel Opet opomena a?Sta sam sad napravio moj Milane.Dao par istorisjkih cinjenica i odmah opomena. opet pojasnjenje: Istorijsko i teolosko (ne sektasko) dokazivanje objavljivanja Evandjelja 1. Markovo izmedju 65-70 god. nakon Isusove smrti 2. Matejevo 80-100 3. Lukino 90-120 (otprilike sve) 4. Jovanovo 90-120 naravno par godinica(ne decenija) gore ili dole ne igra veliku ulogu Zbog cega opomena? A vi dajte svoje podatke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Али где пише ,,након Исусове смрти''? Пре ће бити ,,по Исусовом рођењу''. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Али где пише ,,након Исусове смрти''? Пре ће бити ,,по Исусовом рођењу''. Па наравно да не пише нигде, јер се време рачуна од рођења Исуса Христа. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Али где пише ,,након Исусове смрти''? Пре ће бити ,,по Исусовом рођењу''.Da li oni podaci stimaju ili neZbog cega toliko vrdate oko jednog jednostavnog pitanja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 За опомену сам се шалио. Али ако овако наставиш гледаћу да будеш опоменут. Сада наведи ,извор'' из кога црпиш информацију да су Јеванђеља записана онолико година ,,након Исусове смрт'' уместо ,,по Исусовом рођењу''. Јер, велика је разлика између ове две тврдње. У питању су 33 године. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Али где пише ,,након Исусове смрти''? Пре ће бити ,,по Исусовом рођењу''.Da li oni podaci stimaju ili neZbog cega toliko vrdate oko jednog jednostavnog pitanja? врдамо.... tanning ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 За опомену сам се шалио. Али ако овако наставиш гледаћу да будеш опоменут. Сада неведи ,извор'' из кога црпиш информацију да су Јевађеља записана онолико година ,,након Исусове смрт'' уместо ,,по Исусовом рођењу''. Јер, велика је разлика између ове две тврдње. У питању су 33 године. http://news.google.com/newspapers?nid=861&dat=19841224&id=WCMcAAAAIBAJ&sjid=blkEAAAAIBAJ&pg=1079,1734754http://www.dober.de/jesus/evangelien1.html http://www.lifeofchrist.com/life/gospels/print.asp http://catholic-resources.org/Bible/Four_Gospel_Chart.htm http://www.earlychristianwritings.com/luke.html http://www.religionfacts.com/christianity/texts/mark.htm http://jesus.christ.org/16/when-was-the-gospel-of-john-written I ostale A de mi ti samo jednu informaciju daj koju imas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Чоевк који верује у крилате коње и басне, говори о врдању. tanning Браво за објективност. Године хришћани рачунаку од рођења Христовог, а не од смрти. То је апостол Јован Селкоба, свидело се то теби или не. Своје доказе можеш користити једино да умириш своју савест у оправдавању измишљотина у које верујеш. Навео сам ти ја и море истотијских извора које сведоче у то име, на шта сте ви одговорили "причинило им се". Стварно неозбиљно. Траже докзе они који верују необузданом Арапину и његовом сусрету са Гаврилом у пећини. Невероватно. Овамо читаво човечанство износи сведочанства, тамо нема никог да посведочи ваљаност Мухамедовог казивања и опет сад ми немамо доказе. Ствано,сретох ретроградна размишљања и људе сужене светси, али неки људи заиста заслужују медаљу на том подручју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Чоевк који верује у крилате коње и басне, говори о врдању. tanning Браво за објективност. Године хришћани рачунаку од рођења Христовог, а не од смрти. То је апостол Јован Селкоба, свидело се то теби или не. Своје доказе можеш користити једино да умириш своју савест у оправдавању измишљотина у које верујеш. Навео сам ти ја и море истотијских извора које сведоче у то име, на шта сте ви одговорили "причинило им се". Стварно неозбиљно. Траже докзе они који верују необузданом Арапину и његовом сусрету са Гаврилом у пећини. Невероватно. Овамо читаво човечанство износи сведочанства, тамо нема никог да посведочи ваљаност Мухамедовог казивања и опет сад ми немамо доказе. Ствано,сретох ретроградна размишљања и људе сужене светси, али неки људи заиста заслужују медаљу на том подручју. Izgleda da su sve istorijske cinjenice i istrazivanja "krilati konji i basne" a vala i bajke 4chsmu1 od mene Sta ces haman sam ja negdje u zoni sumraka sa ovim mojim cinjenicama a i svi ostali u svijetu Pa eto onda mozete i vi meni makar jednu stranicu ili podatak iz istorije dati koji govori nesto drugo samo jedan ali bez uvreda narode molim vas prestanite sa tim Pa galileo je to dozivljavao prije stotina godina a ne danas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Нисам видео на оним линковима одговор на моје питање. Можеш ли да изведеш цитат и даш информацију? Није у реду да овако наступаш, али шта вреди да ти то кажем. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука