Тања1 Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 16 hours ago, R2D2 рече Ови људи су озбиљно болесни, као и Влада Димитријевић који је флипнуо до краја! Искрено сам се изнервирао кад сам ово видео. Нажалост, многи људи ово читају, за несрећу и свештеници а и по који епископ. Знам сигурно. МИслим да Информативна служба СПЦ мора да се обрати по овом питању и да људима коначно нагласи да не треба да посећују ове сајтове. Не знам шта је чудно у томе?! Ја видим на небо издужене фиугре попут оних које декоришу зидове цркве, животиње, у крошње дрвећа ликове, у јесен на ветру и кад киша прска видим у крошњама дрвећа фигуре од злата у облику коња, од боје лишћа на дрвећу и светлости зависи фигура или лик који ће се оцртати...понеки се одомаћио , ту су и животиње које не живе на дрвећу, голо дрвеће као нека страшила, низ костура, војници ...све у тренутку буде апстрактно, иреално...Свесна сваке своје радње. Мислиш да сам болесна или скренула с памети? Углавном их скицирам кад имам времена. Мислим да људима када се нагласи они онда баш хоће да посећују сајтове, ако не нагласиш није занимљиво. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 50 minutes ago, Arsenija рече Sasvim je nebitno . Profesore , Vi ste astrofizicar , recite nam da li je ovo mozda neki vanzemaljac sa Sirijusa ... Kakva je to planeta i zasto se toliko cesto pominje u poslednje vreme ? Ma ванземаљци не постоје. Можда је ванземунац? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 44 minutes ago, PredragVId рече Vidi, vidi!!! Ima i bela tačka. To je dobar znak. 44 minutes ago, PredragVId рече Vidi, vidi!!! Ima i bela tačka. To je dobar znak. И бела и дебела!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Vaseljeno javi se. aстрофизичaр and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 6 minutes ago, PredragVId рече Vaseljeno javi se. Да се не јави случајно ВасељенскаТВ? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 1 minute ago, aстрофизичaр рече Да се не јави случајно ВасељенскаТВ? TB sabor. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 18 hours ago, R2D2 рече Ovaj " Crni covek" bez sumnje je Aleksandar Vucic...Visok, velika glava, ima ga svuda, voli da se slika...to je on. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 2 minutes ago, Adelaida рече Ovaj " Crni covek" bez sumnje je Aleksandar Vucic...Visok, velika glava, ima ga svuda, voli da se slika...to je on. Kako ne vidis ... Nije to on . Nema naocare . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Управо сада, Arsenija рече Nije to on . Nema naocare . Eh, ovde je bio inkognito...ali ipak je morao da se uslika Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 13 minutes ago, Adelaida рече Eh, ovde je bio inkognito...ali ipak je morao da se uslika Ne bih ja to uzimala zdravo za gotovo . Pogledajte jos jednom ... ja na slici vidim i nekog starca ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече Ne bih ja to uzimala zdravo za gotovo . Pogledajte jos jednom ... ja na slici vidim i nekog starca ... Тесно им тамо, нешто се стисли... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Tek sad vidjeh da piše "Borba za veČEru" Џуманџи and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Juanito and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Оно кад On 10/1/2016 at 0:15, Милан Ракић рече црно дете отвори БЗВ. Биљана, Кратос, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 2, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2016 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука