Jump to content

Е, ово је превршило сваку меру! "Борба за вечеру" у сулудом исмејавању Цркве!

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

16 hours ago, R2D2 рече

Ови људи су озбиљно болесни, као и Влада Димитријевић који је флипнуо до краја! Искрено сам се изнервирао кад сам ово видео.

Нажалост, многи људи ово читају, за несрећу и свештеници а и по који епископ. Знам сигурно.

МИслим да Информативна служба СПЦ мора да се обрати по овом питању и да људима коначно нагласи да не треба да посећују ове сајтове.

Не знам шта је чудно у томе?! Ја видим на небо издужене фиугре попут оних које декоришу зидове цркве, животиње, у крошње дрвећа ликове, у јесен на ветру и кад киша прска видим у крошњама дрвећа фигуре од злата у облику коња, од боје лишћа на дрвећу и светлости зависи фигура или лик који ће се оцртати...понеки се одомаћио :smeh1:, ту су и животиње које не живе на дрвећу, голо дрвеће као нека страшила, низ костура, војници ...све у тренутку буде апстрактно, иреално...Свесна сваке своје радње. Мислиш да сам болесна или скренула с памети? :) Углавном их скицирам кад имам времена. Мислим да људима када се нагласи они онда баш хоће да посећују сајтове, ако не нагласиш није занимљиво.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

50 minutes ago, Arsenija рече

Sasvim je nebitno .

Profesore , Vi ste astrofizicar ,  recite nam da li je ovo mozda neki vanzemaljac sa Sirijusa ...

Kakva je to planeta i zasto se toliko cesto pominje u poslednje vreme ? 

Ma ванземаљци не постоје. Можда је ванземунац?

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

44 minutes ago, PredragVId рече

Vidi, vidi!!! Ima i bela tačka. To je dobar znak.

44 minutes ago, PredragVId рече

Vidi, vidi!!! Ima i bela tačka. To je dobar znak.

И бела и дебела!!

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

18 hours ago, R2D2 рече

b41ad580738f9c58cb1239e2cbc28ea4.jpg

Ovaj " Crni covek" bez sumnje je Aleksandar Vucic...Visok, velika glava, ima ga svuda, voli da se slika...to je on.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Arsenija рече

Ne bih ja to uzimala zdravo za gotovo . Pogledajte jos jednom ...  ja na slici vidim i nekog starca ... :0212_rolleyes:

b41ad580738f9c58cb1239e2cbc28ea4.jpg

Тесно им тамо, нешто се стисли...

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

Tek sad vidjeh da piše "Borba za veČEru" :smeh1::smeh1:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Оно кад 

On 10/1/2016 at 0:15, Милан Ракић рече

црно дете

отвори БЗВ.

B34e5s0IMAAXkh3.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

giphy-downsized-large.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...