Juanito Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 https://youtube.com/watch?v=M_BjbRPu5vw aстрофизичaр, GeniusAtWork and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Grizzly Adams, Juanito and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 11 hours ago, Arsenija рече Jos pre osnovne skole , da bi me smirili , roditelji su mi davali zadatke iz matematike ... Tako sam naucila da sabiram i oduzimam do beskonacno ... iako nisam znala slova , znala sam sve brojeve ... Redovno sam vezbala u osnovnoj skoli . U srednjoj mi je matematika bila ubedljivo najlaksi predmet , imala sam dovoljno predznanja i bila sam dosta sigurna u sebe sto se toga tice . Fiziku sam mnogo vise ucila , posebno one nesrecne formule i neke definicije . Nisam volela fiziku ... Dosta toga je moralo da se uci napamet . То учење напамет... посебно кад улети нека песмица!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 11 hours ago, Juan рече https://youtube.com/watch?v=M_BjbRPu5vw Драагаааанаааааааааа!!!!! АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Срамота да астрофизичар отвара тему о математици поред толико професора математике овде. Господо, срам вас било!!! Шта ли је завршила Арсенија? Нешто са матифизиком. Фино неко чељаде. Тања1 and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Пошто је први задатак Милан успешно решио и објаснио, док чекамо да се још људи овде укључи у дискусије око наставе математике у нашим школама и почне да поставља питања, да поставим нову мозгалицу. Дакле, сви знамо да број 1 можемо да напишемо на бесконачно много начина, нпр: 5/5, 8^0, 9-8, -97+98, 49876987^0, ... , да укључимо мозак, па да видимо ко ће да напише број 1 са свих 10 цифара (0,1,2,3,4,5,6,7,8,9), користећи и рачунске операције али и сваку од 10 цифара само по једанпут!! Не важи се решење: 123456789^0. Него да се употреби и нека рачунска операција! Е тако. Дакле, добро јутро, добар дан, како за кога, почните са решавањем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 2 hours ago, aстрофизичaр рече посебно кад улети нека песмица!! Ето сад, ко ми дира песмице и учење напамет Матема, матема МАТЕМАТИКА… То је једна наука МАТЕМАТИКА… То је права наука МАТЕМАТИКА… Ту се учи да се мисли да се броји, да се мери да се множи, увећава Да се дели и смањује, одузима и додаје да се знаде, да се пише шта је веће, шта је више Да се позна врло лако шта је мање, шта једнако шта је лево, шта је десно шта је испод, шта је изнад шта између, шта средина шта коцка, шта облина Све је ово право знање то је права наука матема, матема, математика Када дете научи напамет ову песмицу, осим што јој математику обојимо бојама, ритмом и звуком, стимулишемо говорно-језички развој, дете развија слушну пажњу, језичко памћење, утврђује гласове и још мноооого тога. Правда за песмице. aстрофизичaр and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 3 minutes ago, АлександраВ рече матема, матема, математика - Ајд та песмица може. Али САМО та!!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 47 minutes ago, БанеЛ рече Срамота да астрофизичар отвара тему о математици поред толико професора математике овде. Господо, срам вас било!!! Шта ли је завршила Арсенија? Нешто са матифизиком. Фино неко чељаде. Ниси знао да се астрофизика студира на математичком факултету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 12 minutes ago, aстрофизичaр рече Али САМО та!!! Шта, само су ти Драгана Мирковић и Коцкица добре песмице aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 2 minutes ago, АлександраВ рече Шта, само су ти Драгана Мирковић и Коцкица добре песмице Ајд дај још неки предлог? Можда прође... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 38 minutes ago, aстрофизичaр рече Ајд дај још неки предлог? Можда прође... https://issuu.com/sasajovanovic/docs/pocetno_matematicko__5_32_4_online_pdf aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Октобар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 29 minutes ago, АлександраВ рече https://issuu.com/sasajovanovic/docs/pocetno_matematicko__5_32_4_online_pdf Екстра!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 17 hours ago, Нифада рече Matematika je bitna,i matematički način razmišljanja može da bude koristanni u drugim naukama,ali u životu.Međutim,postoje preterivanja u vezi sa matematikom.Najčešćeu školama prosečna ocena iz matematike je daleko ispodostalih predmeta.Takođe,veliki broj učenik uzima privatne časove iz matematike,i to je opštepoznata stvar.Dali je veći broj časova sedmično iz matematike znak favorizovanja ovog predmeta u odnosu na ostale,što se odražava i na svest učenika kada vrednuju predmete.Da li četiri časa matematike sedmično npr,u odnosu na jedan čas likovnog,govori o važnosti matematike u odnosu na likovno,ili se sa četiri časa pokriva obimnije gradivo,ali se time ne potencira važnost,ili obimnost gradiva ukazuje i na važnost. Без математике нема ликовног, цртање кућа...нема архитектуре, нема масе предмета. Математика је цео наш свет. aстрофизичaр and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 21 minutes ago, Тања1 рече Без математике нема ликовног, цртање кућа...нема архитектуре, нема масе предмета. Математика је цео наш свет. Zato su nam po pecinskim zidovima ostale predivne slike razlomaka? банић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука